А Євро 2012 - то взагалі страшенна підстава з боку Суркіса. Не оцінили розміру пащі. Вдавимося. Думали під шумок понаприватизовувати і понабивати кишені. А держава то вже як стара бабця, ніц не годна. Якщо не заберуть від нас право на проведення, то облажаємося по повній програмі.
Відповідь від: 11 Березня 2008, 08:28:45
Зле є те, що ми не пишаємось, що ми є українці. Я ти як зрозумів?
Я зрозумів, що ти кажеш, що пишатися собою - то зле...
Вибачай, якщо не допер.
Просто мене зачепило у деяких висловлюваннях, і не конче твоїх, що мовляв українці самі винні у ВСІХ своїх бідах. То так само, якби ми негритянським рабам америки казали зараз, та ви синки слабодухі боягузи, якби у вас у крову не було закладено гнути спину, то ви б як Спартак мали б повстати, а так во бидло, і ніхто вам не винен. (Серед чорних тоже були наглядачі, то лиш з євреїв їх не робили, бо Гітлер був послідовним у політиці геноциду).
Відповідь від: 11 Березня 2008, 08:33:38
А щодо того, що тут ще писалося, то мені справедливим є подив Ромашкіна. Чому люди які є на половину українцями, а на половину ще хтось, завжди підтримують ту не українську сторону. Я тут не маю на увазі Світ, бо у тих обставинах, я б реагував так самісінько. Але є насправді така закономірність.
От наприклад тато поляк, мама українка. Син - ...?
Правильно - поляк.
І як би ми не складали, а українцем все одно ніхто бути не хоче. А то і не дивно, бо 73 роки нас вчили любити не себе а пвртію і великий радянський народ. І вчили видно грамотно, бо свого досягли.
Єдиний вийняток з того правила, серед знайомих мені людей, то був Валерій Ростиславович Чумаков. Тато росіянин, мати білоруска - син
УКРАЇНЕЦЬ.
На уроці російської літератури, у технікумі, з нього сміялася вся група, коли він був змушений говорити по російськи.
Нехай земля йому буде пухом