Я з радістю приєднуюсь до іх захвату і впевнений що кожна жінка хотіла б опинитися на їх місці.
Ну, за кожну, говорити не можна. Бо жінки, як і чоловіки різні. І різного хочуть. Комусь подобаються стерви і розумні
, а хтось шукає спокійну, надійну, яка буде з розкритим ротом заглядати в очі чоловіку і пробувати вгадати кожне його бажання, щоб потім покірно виконати.
Але з дечим згідна. По-перше, від імені деяких сильних жінок можу заявити, що колись хочеться накінець розслабитись і побути слабкою, щоб хтось рішучий і знаючий колись прийняв за тебе рішення і поніс тебе на руках, захищаючи від вітрів чи холоду, щоб вкрутив сам лампочку і повісив карниз без лишніх прохань,...
По-друге, може у фразі - проектант і виконавець таки справді є банальний, але глибинний смисл. Якщо примітивно узяти закони природи, то ... Хоча, ні - трошки не так, напевно. Тоді - чоловік і жінка - обоє проектанти, чооловік - впроваджує проект у дію, а жінка його виконує. Це я описала процес зову природи
: жіночі і чоловічі гени несуть на собі інформацію (проект), чоловіче начало його впроваджує у життя жінки, а жінка - уже виношує той проект і народжує за 9 місяців. А далі - ... розподіл ролей напевно уже залежить від укладу сім"ї
Відповідь від: 24 Січня 2012, 22:41:03
Думаю Бог у "паруванні" участі не бере
Можливо. А може і ні. Я помітила, що
часто наші наступні об"єкти захоплення бгато в чому нагадують попередні. Як по трафарету
інколи .
Відповідь від: 24 Січня 2012, 22:43:43
Alexander напевно вони то тобі розповіли вечером, на ранок від них друге почув би
я шось не поняв ти просто жінок робиш щасливими
Хлопці, за вашими розмовами так цікаво спостерігати.
Що ж це получається, щоб жінку зробити щасливою потрібно бути з нею лише ввечері, бо на ранок вона уже не та і не те ще скаже
і очі уже не так сяятимуть
Ні, я не роблю. Я просто прислухаюсь до них. І співчуваю коли бачу щось не дуже добре...
Е, ні так не діло. Послухав, поспівчував, а щасливими хай інші роблять
.