1 тому знову питання??? Які способи впливу на нового власника Відродження, якщо він не виконає обіцянки? спочатку були одні плани, тепер інші... А після продажу землі плани ще зміняться???
Не виконати обіцянки не так просто, адже в договорі купівлі-продажу передбачені умови – в даному випадку відновлення кінотеатру обов’язкове. Якщо власник не виконає обіцянки (хоча це дуже ризиковано для нього), міська рада може звернутися до суду про розірвання договору купівлі-продажу. В цьому випадку власник може втратити значні кошти.
Відповідь від: 27 Лютого 2012, 21:05:03
2 І чомусь цей власник виграв конкурс на право отримати цю власність? Якщо у нього не було можливостей цей проект реалізувати а вони мають тільки з"явитися після того, як він отримає у власність землю в центрі міста, то, чому на його місці не може бути будь-хто інший, хто запропонує красивий проект і буде чекати, щоб "зірки зійшлися" для його реалізації? Як він виграв конкурс, якщо він не мав можливості реалізувати свій проект? І хіба інвестори не дають гроші на реалізацію проектів з надією не приватизувати фінасований об"єкт але отримати прибуток у майбутньому? Для цього істують договори... Чому відразу тільки продаж-покупка? Чому не оренда?
Перед тим, як кінотеатр був виставлений на аукціон приміщення перебувало в оренді більше двох років. Однак орендар нічого не зробив. Після того, як ми з трудом розірвали договір оренди, намагались знайти інших бажаючих. Але таких не виявилося. Тоді міська рада прийшла до висновку, що потрібен ефективний власник. Щодо його (власника) можливостей, то він спроможний зреалізувати проект. І він в цьому зацікавлений в першу чергу. Але ціна цього питання доволі велика, тому й не вирішується все так швидко, як хотілося б. До речі, міська рада перенесла розгляд питання продажу земельної ділянки під кінотеатром.
Відповідь від: 27 Лютого 2012, 21:07:47
3 Ігор Степанович, як Ви вважаєте, це нормальне явище, що водопостачання міста в 70 тис. населення залежить від приватного підприємства (маю на увазі "Лукор"). Захочуть - відкриють шлюзи на Чечві, захочуть, не відкриють...
Уже ніби як тиждень відлига, дощі, а води як не було, так і нема.
Це був форс-мажор у зв’язку аномальними морозами. На сьогоднішній день вода вже поступає не за графіком, а в нормальному режимі. Будемо сподіватися, що похолодання, яке ще прогнозують, не буде таким сильним.
Відповідь від: 27 Лютого 2012, 21:10:05
4 Чи плануються в Калуші якісь зміни, нововведення в звязку з Євро 2012? Розкажіть про них детальніше
Спеціально до Євро 2012 в місті Калуші нічого не планується. Думаємо тільки організувати на стадіоні або в парку колективні перегляди матчів за участю нашої збірної. Можливо, будемо допомагати нашим калушанам, які мають квитки на ігри у Львові, з транспортом.
Відповідь від: 27 Лютого 2012, 21:11:57
5 Як справи із ділянкою - 14 га на вул. Львівській і кому був проданий соцзабез?
Ділянка наразі не використовується. Щодо другого питання — то інформацію про власників без їхньої згоди я не маю права розголошувати. Можу лише сказати, що приміщення уже продано першим покупцем на вторинному ринку.
Відповідь від: 27 Лютого 2012, 21:12:45
6 Чи знесуть атракціон Американські гірки і яка доля решти атракціонів? І ще щодо парку, чи буде у парку обіцяний аквапарк?
Знесення гірок поки-що не планується, а от щодо решти, то в найближчій перспективі буде відремонтована ланцюгова карусель, придбано декілька човнів та катамаранів. Щодо аквапарку, то я гарантій не давав, а говорив, що буду шукати інвесторів.
І ми згадували раніше про це...
Відповідь від: 27 Лютого 2012, 21:14:49
7 чим керуються автомобілі, що розчищають та посипають дороги в місті? виїжджають в залежності від погодних умов чи тільки зранку?
сьогодні на вечір, після денного сніжку дороги примерзли і в місті страшна ожеледиця.
Я щойно, як зупинився на кільці, що між проспектом і хмельницького, то ледве рушив - суцільний лід. можна ж було хоча б кільце посипати?
Розчищають і посипають систематично зранку, і тоді, коли інтенсивні снігопади.
Відповідь від: 27 Лютого 2012, 21:15:40
8 Ігоре Степановичу, нещодавно на сесії міської ради Ви висловились за відкриття медвитверезника в місті. Повертаємось в СРСР? Де в Європі є практика витверезників?
Вважаю, що у витверезнику людині не зможуть надати кваліфіковану меддопомогу. У сп'янілої людини можуть бути травми, розвинутись інфаркт, інсульт. Чи зможе працівник витверезника поставити правильно діагноз і допомогти? Гадаю люди будуть залишені напризволяще до протверезіння.
з.і. Читав, що нова влада в Києві хоче відкривати витверезники. Ваша пропозиція з цим пов'язана чи це власна ідея?
Я висловився за відкриття спеціального відділу ЦРЛ в приміщенні колишнього витверезника. І це має велике значення, адже наш стаціонар приймає дуже багато м’яко кажучи нетверезих людей, а це створює певні незручності і для хворих (якими переповнена лікарня), і для медперсоналу.
А сама ідея визріла в процесі обговорення питання про роботу правоохоронних органів після інформації щодо такого соціального явища як пияцтво.
Ви маєте рацію, людям у такому стані, як би ми не відносились до нього як до соціального явища, потрібна допомога, але й оточуючі також мусять бути в безпеці. Думаю Ви погодитесь що людина у стані алкоголоьного сп'яніння часом не контролює своїх вчинків, тому співпраця лікарів і правоохоронних органів у цьому питанні має свій сенс.
Відповідь від: 27 Лютого 2012, 21:20:19
Доброго вечора Ігоре Степановичу! Пише Ваш прихильник з Чернівців! Не можу до вас дозвонитись (та і до решти ваших керівників партії) Знайшов цей форум ось і пишу!
Чому не працює ваш центральний офіс в Києві? Неможливо додзвонитись! Ні хто не відповідає на дзввінки і на запити по електронній пошті! Чому ваш партійний сайт майже не оновлюється і майже немає інформації з інших регіонів, крім Львова, Калуша і Києва? Де можливо прочитати про роботу Української партії в Івано-Франківській області та інших областях? Дякую за відповідь! Її чекає ціла громада ваших прихильників в Чернівцях!
Сайт зараз оновлюється і переформатовується, саме для того щоб більш широко була представлена інформація з крайових організацій.
Думаю незабаром ми зробимо сайт більш повним та інформативним.
До команди партії в Києві додзвонююсь завжди, не можу пояснити причин, з яких Вам це не вдається.
І дякую громаді в Чернівцях за лояльність і приятельське відношення