18Після відвідин Вашої оселі журналістами були опубліковані фото з зображенням наслідків протікання крівлі даху. Скажіть, будь ласка, скільки Ви написали заяв до ЖЕО з цього приводу, скільки зверталися до УЖКГ та заступника міського голови пана Матвійчука, скільки комісій обстежувало Ваше житло й склали дефектних актів???
Справді цікаво, яких зусиль Вам вартував той ремонт крівлі й скільки часу на це знадобилося???
Відповідь від: 30 Січня 2012, 06:39:17
???» - в першу чергу, моє завдання полягає в створенні умов для функціонування безплатного обслуговування та медикаментозного забезпечення наших громадян в стаціонарі ЦРЛ, якісного харчування пацієнтів, встановлення нового обладнання тощо. І ми це робимо! Я особисто займаюсь питаннями медицини щодня. Водночас кожному лікарю я не можу зазирнути в душу і змінити його моральні орієнтири.
Але. З цієї ситуації є вихід. Хоча це питання не одного дня. Проти вимагань коштів за послуги (це стосується не тільки лікарні) боротися треба всім разом. І, якщо, хтось переконаний, що з нього незаконно вимагають хабара – треба звертатися в правоохоронні органи, радитися з юристами як краще зібрати доказову базу і таке інше. Я впевнений, що в такому випадку результат буде.
Ігор Степанович, від Вас ніхто не вимагає надлюдських здібностей по загляданню в душі, читання думок чи то просвічування очима наче рентгеном внутрішніх органів людей. Ви є міським головою, що повинен займатися питанням розвитку міста - стратегією та її втіленням. І дивно чути від Вас, що Ви займаєтеся тим, про що пишете. Бо як калушани платять зарплатню Вами призначеному в.о.заступнику, котрий займається виключно питаннями медицини. То ж як розуміти Ваше твердження? Як таке, що свідчить про "зайвість" того заступника? Що, ще й, з невідомих законодавству причин вже близько півроку у статусі о.в..
Відносно ж випадків оплати роботи лікаря пацієнтами – то на це у Вас є головні лікарі медичних установ, котрих Ви, як міський голова, призначаєте і в обов"язки котрих входить контроль за роботою персоналу. Тому, на мою думку, Вам таки варто впорядкувати роботу Вами ж призначених людей на керівні посади медустанов. Задля того, щоб не видумувати пояснень за які такі імплантати пан Кінаш бере передплатою по 2500 гривень за кесарів розтин.
Тому дане питання ЯЯ НЕ ЗНІМАЮ й переконана, що поставила його за адресою.
19 Тож прошу відповісти: ЩО РОБИТИ ПАЦІЕНТУ В СИТУАЦІЇ, КОЛИ ВІН НЕ ОДЕРЖУЄ НЕОБХІДНОЇ ЛІКАРСЬКОЇ ДОПОМОГИ В ЦРЛ??? І, ЗА УМОВ КОЛИ ПАЦІЕНТ ОПЛАЧУВАВ ПОСЛУГИ ЛІКАРІВ, ЯК ЙОМУ ДОВЕСТИ ЦЕЙ ФАКТ???
Щодо запропонованого Вами варіанту – звернення до юристів та консультації з ними щодо збору доказової бази й т.д. – то поясніть, будь ласка, а як після того оперуватися в лікаря на котрого написана скарга до прокуратури??? Чи можливо, Ви викликатимете й оплачуватимете в таких випадках лікарів з Києва, як це зробили для себе особисто???
Не розцінюйте мій допис, як прискіпування, ЯЯ лише намагаюся зрозуміти хід Вашої думки.
Відповідь від: 30 Січня 2012, 06:52:19
В мене питання по цьому документу:
http://kalushcity.if.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=2922&Itemid=57на сайті Міської Ради - у РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ
УКРАЇНА
КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА
(двадцята сесія шостого демократичного скликання)
РІШЕННЯ
від 27.12.2011 № 882
Про затвердження порядку використання коштів на лікування онкологічних хворих міста
конкретніше, по додатку, щодо порядку надання…
20 В переліку документів які повинні надатися на Ваше ім"я є й … "Клопотання Калуської ЦРЛ з пропозиціями щодо необхідної на лікування суми коштів"
Отож питання - ХТО в ЦРЛ і на якій підставі повинен надавати такий документ???
Бо, наскільки мені відомо, в калуській ЦРЛ немає лікарів таких профілів, а це означає, що й фахово рекомендувати проходити курс лікування за тим чи іншим протоколом ніхто в ЦРЛ не спроможний - відповідно і пропозиції щодо необхідної на таке лікування суми коштів надати не здатен.
Хоча, як вже встигла показати себе реалізація даної ініціативи… Ви все спроможні перетворити на фарс. Моє ж питання щодо інших заходів з боку міської влади відносно онкохворих залишається в силі.