Ще раз і ще раз наголошую, все що стосується онкохворих, я роблю все можливе.
12а можна з цього місця - детальніше та конкретно, бо як мені відомо лише про факти ігнорування звернень батьків хворих дітей???
Примітно, що працівники апарату МР навіть не спромоглися організувати поміж себе збір коштів - по 10-20 гривень й переказати на вказаний у заяві рахунок, так як то було зроблено на підприємствах, у школах, садках і т.д. При чому до МР надходили офіційні заяви батьків, а в організації міста - лише листівки з проханням допомоги.
13Відповідь від: 23 Січня 2012, 11:43:49
Ігорю Степановичу - чи можете Ви надати оцінку роботі своїх заступників за п"ятибальною шкалою??? :
1 бал - підписав наказ про звільнення,
2 бали - як приїду - ставитиму питання про звільнення,
3 бали - працівник за таку свою роботу одержав чи одержить догану,
4 бали - добра робота,
5 - відмінна робота, що заслуговує на преміювання.
Це стосується не лише Ваших заступників, а й в.о. заступника, секретаря МР, та керуючої справами виконкому.
питання є цілком обгрунтованим, адже далеко не всю роботу Ваших заступників ми калушани оцінюємо на відмінно - тому й ставимо питання до Вас. Бо як Ви преміюєте їх - значить відзначаєте ту роботу - як відмінну. В той час, коли вони "напрацьовують порушення". То ж можливо те є відповідно да вашої безпосередньої вказівки і саме тому Ви вважаєте їх роботу відмінною?
Відповідь від: 23 Січня 2012, 11:53:42
14Пане мер, поясніть мені будь ласка, чому в мене в суботу з 10:00 до 18:00 не було в крані води. А в недію її припинили постачати о 23:00, а не відповідно до графіку о 24:00 і чи буде здійснений перерахунок оплати водопостачання відповідно до цього???
Відповідь від: 23 Січня 2012, 12:11:25
15 І ще одне, Ви писали
На звернення членів бюджетного комітету Насалика С.С та Матвійчука І.В, було вилдділено 4 000 000 гривеньдля вирівняння заробітної плати
можете пояснити? - бо як мені не відомо про можливості коштом обласного бюджету вирівнювати заробітню платню - то мова йде про дотацію чи про щось інше? І для яких саме працівників нашого міста були виділені ці кошти???