Ключове питання – не що відстоювати, а перед ким відстоювати. Дуже цікава відповідь, Ігорю Степановичу.
А
б навіть сказала – це ж треба було таку дурню ляпнути.
Адже честь та гідність є явищами соціального характеру, а так як ЯЯ не маю ілюзій відносно Вашої… ерудованості, то вважаю себе зобов’язаною Вам це роз’яснити. І якщо коротко, то честь - це оцінка з позиції суспільства чи спільноти, гідність - оцінка з точки зору загальнолюдської моралі. Тому честь та гідність відстоюють перед громадою, (а Ви стверджуєте що немає перед
ким… цікаво, цікаво скажу ЯЯ Вам…) позиваючись на тих, хто на неї зазіхнув.
Мені продовжувати, чи вже нарешті самі зрозуміли???
Відповідь від: 12 Грудня 2011, 11:28:54
У Вас дуже хибна думка про калуських журналістів. Не розумію, чому Ви їх хочете принизити. А щодо оцінки медичних препаратів, то вона міститься у відповідних сертифікатах. Щодо калуських журналістів, то це Ваша, Ігорю Степановичу думка про них вельми не висока, бо як саме Ви результат їх праці на репортерсько-інформаційній ниві прирівнюєте до казок у дитячій періодиці. А ЯЯ розумію, що не маючи фармацевтичної освіти надати фахову оцінку завезеним медпрепаратам – неможливо. Більше того, у тих умовах в котрих демонстрували завезені препарати журналістам, навіть фахівцям було б неможливо надати відповідну оцінку. А от закиди журналістів, щодо відсутності відповідних сертифікатів на ряд препаратів, котрі використовуються у ЦРЛ – Ви так і не спростували в суді, хоча й обіцяли.
Тому не варто мені закидати приниження кого би то не було, а ось мій закид Вам, щодо популістичного кроку залишається в силі.
Відповідь від: 12 Грудня 2011, 11:31:00
На жаль це перегорнута сторінка в історії нашого міста. І Ваші яйця у цьому, на жаль, відіграли не останню роль. Щиро рада, що Ви, Ігорю Степановичу, нарешті, визнали хоча б один епізод в котрому ЯЯ мала позитивний вплив на розвиток ситуації – то ЯЯ про скандал з Радецькою. Й до речі, не мої яйця відіграли в тім не останню роль, бо як залишилися цілими і готові до вжитку – якраз «дозріли» певне. Боюся навіть уявити наскільки сильно ті яйця дозріли.
Тут як у босятській пісеньці лише навпаки, бо не «до 11 туз» Вас «згубив».
А от лікарів, які були б спроможні надати кваліфіковану консультацію щодо використання новітньої апаратури, котра була чи навіть мала ще бути встановлена в ЦРЛ ЯЯ так і не знайшла, а ЯЯ справді шукала. Тому вже надто очевидною для мене стає думка, що не було в Калуші таких спеціалістів у команді пані Радецької.
Відповідь від: 12 Грудня 2011, 11:33:26
І ще одна кумедна відповідь.
За офіційною інформацією звертайтесь офіційно. Ігорю Степановичу, Ви справді вважаєте, що ЯЯ стану подавати запит у міську раду заради одержання відповіді, що якоїсь мари Калуська міська влада прийняла положення про те, що вся службова інформація вважається конфіденційною??? Ну знаєте… це вже не смішно.
Чи може Ви й справді бажаєте, щоб ЯЯ одержав таку відповідь звернулася до прокуратури та адміністративного суду, і після накладення прокурором протесту Ви були змушені переглянути дане положення???