що ні істориком, ні політиком і т.д. Шевченко не був.
і політиком, і істориком він був
Відповідь від: 19 Вересня 2012, 13:11:20
Доречі, метод вивчення іноземної мови через мультфільми, розігрування різних сценок, для дітей досить дієвий. Знаю чимало репетиторів (в основному молоді, щойно після ВУЗу), які використовують даний метод, шляхом обговорення окремо кожного епізоду мультфільму, звісно , і т.п. Я вже колись писала, що так свого часу особисто для себе знайшла мотивацію для вивчення англійської, хотілося розуміти слова у піснях улюблених виконавців, навіть у 7-му класі, у творі на тему "Для чого я вивчаю іноземну мову", так пояснила)))) Домашні завдання я ніколи з англійської мови не робила вдома, хіба що письмові, а тексти для читання перекладала вже по ходу, коли питали на уроках, мені вона легко далась. Багато мені дали і заняття з репетитором, до сих пір тяжко переживаю втрату свого зошита з тих занять, дуже хороша методика навчання була. Малому точно зможу допомогти на перших порах вивчення англ. мови. Свого часу чоловікову сестру доступно зуміла навчити правильного розуміння змісту прочитаного, бо вивчити слова та грамитику - пів справи.