Всього за період 4000 грн24-28 липня - 380 грн.
29-02 серпня - 3020 грн.
03 серпня - 240 грн,
04 серпня - 360 грн.
в тому числі в цей день:
100 - невідомий благодійник
50 - невідомий благодійник
200 - передала пані Литовченко з Хотина
10 для рівного рахунку
Дуже дякуємо
Продовжуємо
Відповідь від: 04 Серпня 2011, 23:33:55
Поповнення картки через платіжну систему liqpay.comНа сайті liqpay.com з картки можна перерахувати кошти дуже просто. Навіть для тих у кого немає 24 приват.
Ви вводите номер картки своєї і отримувача, (щоправда анонімності в цьому випадку не буде),потрібно буде ввести свої персональні дані (для того, щоб в разі якщо щось не спрацює Вам могли передзвонити і повернути помилковий платіж).
У мене припустимо виникли деякі питання, оскільки я не користувалась ніколи платежами через інтернет.
Запитують номер CVV2 / CVC2 - це такі останні три цифри (на деяких картках єдині три цифри), що знаходяться на біленькому чи смугастому полі під магнітною стрічкою.
У мене таких цифр було сім спочатку 4 , потім маленька відстань і 3. То от цих три останніх цифри якраз і є ті що у Вас запитують. їх може бути всього лише три, залежить від банку.
Після заповнення (у мене зайняло 7 хвилин, разом з дзвінком до банку для уточнення де знайти цих 3 цифри) Ваші грошики автоматично потрапляють на картку, про що Вам повідомляється відразу словами "Операція успішно завершена".
І щодо смс, після того як Ви введете свій номер телефону для підтвердження платежу Вам надішлють код, який Ви маєте ввести у відповідне поле.
Одни словом. Дуже просто, хоч я і багато написала. Я спробувала - в мене вийшло.
не виходячи з дому не встаючи з місця. Вам потрібна лише ваша платіжна карта і номер картки отримувача в Приваті.
Комісія за переказ коштів складає 4,49 , якщо не помиля.юсь через Приват 24 вона складає 0,50 ( тобто значно менше) але система Приват 24 длядержателей карток саме цього банку.
Відповідь від: 04 Серпня 2011, 23:41:10
У вкладені один з варіантів листа, що можна роздрукувати і розклеїти по місту.
Дуже дякую Валентині Меда за розробку і допомогу.
Світлана, також викладе листівку що вже підготовлена і вже в роботі.
Докторе Хаос
Мілана і Сані то ніби вже й дякувати не зручно
Свої штатні рятувальники
Спробуйте відкрити поки першу листівку і скажіть чи відкривається?
Відповідь від: 05 Серпня 2011, 00:19:51
Відкривається..сама перевірила..
У мене є така підозра що багато з Вас можуть роздрукувати цю лстівку і повертаючись з роботи розповсюдити її хоча б серед сусідів.
Зробіть це настільки - наскільки вважаєте прийнятним.
Думаю можна не просто наклеювати як оголошення. хоча це дуже еффективно, може розкласти десь в установах на столиках, чи на стійках у магазинах серед рекламниї проспектів, звісно лише з дозволу.
Візьміть стільки - скільки подужаєте
Ви ж бачите і Віталік Бондар, і Толік, і багато діток навіть на наших очах - виліковуються.
Проблема лише в коштах...І як показав приклад з Толиком навіть тут немає нічого нереального...
Просто оберніться і подайте руку
Відповідь від: 05 Серпня 2011, 00:44:50
Можете також зкачати цей документ за цим посиланням:
http://www.ex.ua/view_storage/298035448087