Сьогодні Олежику було погано, почалась серйозна інтоксикація після хіміотерапії. Мама не відходила від дитини , тому про стан рахунку нічого не можу повідомити. Мама Оксана не людина інтернету, тому через Приват 24 вона поки не вміє перевіряти, а родичі були на відповідальних завданнях. Бабуся в Києві з аналізами, і тато також по справах. Тому поки звіт не можу дати, але сподіваюсь Він буде такий що здивує нас своїм позитивним балансом. І покриє хоча б один день лікування.
Потрібно сказати, що частину ліків виділяють за рахунок бюджету, тобто безкоштовно як і задекларовано в нашій державі - що тішить, але на жаль компенсується далеко не все і багато є витрат які ніким ніколи не підтвердяться....
Відповідь від: 02 Серпня 2011, 23:34:36
Цитую тут одну з близьких сім♥ї Олежика:
Мар'яна Польова
На даний момент ми ще не знаємо результатів аналізів, які відправили в Київ. Олежик дуже ослаблений, піднялась температура, має стоматіт, болить голова і животик, не хоче їсти. Лікарі називають цей стан "аплазією" і говорять що це "нормально" при його хворобі.
Відповідь від: 02 Серпня 2011, 23:40:49
Ті хто може розмістити скриньки допомоги цій дитині відгукніться будь ласка.
Можливо є такі, що можуть домовитись про розміщення таких скринь. Зв♥яжіться зі мною чи Оксаною Гузинець-Мудрик, її робочі телефони є на сайті ВІКОН...
Родина забрала скриньки але через те що вони вимушені постійно зараз робити щоденні необхідні речі для дитини, як наприклад доправлення анлізів до Києва, чи інші подібні речі, а їх всьго аж двоє тато і бабуся крім мами яка постійно з дитиною...
Стиарший братик наразі також у бабусі.тато ночує у авто біля лікарні щоб не витрачати гроші на дорогу до Калуша, бо їх не вистачає а його допомога потрібна в будь яку хвилину...
Є розуміння того що люди не дуже гарно відносятья до частого використання їх мереж з метою розміщення скриньок на подібну допомогу але думаю нам потрібно зрозуміти, що це ситуації які не придумаєш навмисне і якщо ми не навчимось допомагати один одному ми перестанемо бути
людьми...
Ця дитина так само має право на життя як і будь-яка інша.
Для того щоб їй допомогти потрібні значні кошти...
розумію, такі прохання не рідкість але ж 117 дітей на онкообліку на 70 000 людей це теж досить страшне явище...
Діти часто страждають через наші помилки, через наше незнаня через байдужість і часто некомпетентність медиків...
Ця дитина лише вчора грала з вашою у футбол і разом каталсь на ровері...зараз він просиить лише про одне щоб не було так боляче...
Ми мусимо допомогти, бо немає крім нас кому...
Відповідь від: 03 Серпня 2011, 00:05:40
Я також викладаю приклади таких коробок, які Ви можете зробити самі і розмісити у себе в офісах, установах та організаціях, магазинах, аптеках, кіосках і торгових залах.
Це зовсім не складно. Ви самі зможете також їх перевіряти і переказувати ці кошти на рахунок Олежика.
Повірте усе що йому не згодиться його мама обов'язково поверне іншим хворим діткам, як це зробили Головаті.
В випадку з Толіком у мене на роботі люди самі попросили, щоб я поставила таку коробку і вони будуть звертати на неї увагу відвідувачів, (це комуналне підприємство).
Інші люди що слідкували за подіями також розміщували скриньки на своїх підприємствах.
ЦЕ просто. Головне наважитись і набратись терпіння для пояснень. Ви можете людей направитина форум чи показати інформацію у ВІКНАХ чи Калуш ФМ, розповісти їм про групи що існують на його пітрмку і попросити долучитись до них тадолучити кожного своїх друзів. Якщо Ви слідкували за історією Толіка - Ви вже знажєте що це працює і допомагає.
Нижче приклад коробки:
[smg id=1621]