уже фліртую чи ні
-ні
завдяки соц мережам та телефону можна спершу взнати все про людину а потім схилити куди треба чи поцілувати при першій зустрічі чи переспати(принаймні в мене так було.далеко їздив але воно було варте того.після 5ти років дівчина каже наче то було вчора .все памятає).
1.кілька речей:при першій бесіді вона казала що хоче друга для спілкування бо хлопця вже має.а вийшло..
2. хлопець не шкаф.завжди можна посунути-перевершити його.то залежить що вона захоче.тре стимулювати
3.важко зрозуміти жінку коли вона сама себе не розуміє.коли йде купляти капці а купує капелюшок.
4.2 рази на місяць після і до циклу вона взагалі непередбачувана й дратівлива.хоч ховайся десь.тут хіба силою.
кажуть"зачем девушку вламывать на секс если я физически сильнее".
кажуть депутати Власть не дают,власть берут.
флірт сцука заманчиво.. давно мені було нудно й я написав листа в жіночу газету.його надрукували.
я не врахував що газета виходить по всій Україні.бажаючих пофліртувати спершу назбиралось на сторінок 60.потім тисяч 7
кожна хотіла фліртувати аби то перейшо в шось ібльше.до кольору до вибору.
але я спілкувався з однією.якби я тоді знав що її цікавило лише спілкування-тепер за прогавлений час готовий її забити.
кажуть що самий простий(на жаль) спосіб добитись жінки з усіх існуючих-це її напоїти.є своєрідні напої-стимулятори.
моїй колишній досить було однієї ром коли для того аби вона привселюдно полізла в штани.
можна тягнути-фліртувати а можна хирувати-мудрувати. кому що треба. або казати прямо давай так-то й так-то.
є такі люди які відкрито пропонують себе.в більшості можна отримати ляпаса.але знайдеться завжди та яка не відмовить.