Та тут вже цілий план "Барбаросса".От би дівчина це все почитала-то точно ти б до неї вже на кілометр не підійшов.gentl_man---ти увірений що вона на цьому сайті не буває? Тут від деяких коментарів і побажань можна "ус.....ся" .Та й з висновками своїми ти також насмішив .Тема супер
Відповідь від: 01 Липня 2011, 21:56:02
я вроді як з цим варіантом сильно протупив і затягнув...
Взагалі я писав це для того, щоб виговоритись, бо не було з ким. Поки писав-заспокоювався.
На рахунок того, чи буває вона тут чи ні, не знаю. може й буває, та сподіваюсь що ні, бо як то все прочитає- то всьо, тоді точно як то кажуть "пройшла Любов зівяли помідори".
В принципі, хотів дізнатись, чи в когось подібні випадки були чи ні і які були наслідки.
А те що тема прийняла такий характер- ну що ж, сам і винен.
Проте деякі пости, мені таки дали певний "вектор"- і на тім спасибі.
За мої висновки- ну що ж, просто провів паралель до того поста, що мабудь я її й цікавив не тільки як друг, в той час коли вона була мені другом(а може й не цікавив, може це в жінок така розвага...).
Відповідь від: 01 Липня 2011, 23:56:28
А може краще залишатися самим собою без кривляння?А може і цій дівчині «доброзичливці» нарадили таку поведінку, щоб набити собі ціну? І в результаті ви зіпсуєте щирі почуття, а натомість у вас будуть - плани, інтриги,кривляння, цинізм…. На все свій час…Я вважаю , що нещасливої любові немає, любов сама по собі уже щастя.
та й не люблю я кривити душею, але якщо вихід в цьому...
а на рахунок щастя, один мудрець колись сказав (не знаю хто, просто чув по радіо):
"Щастя- коли розуміють
Велике щастя- коли тебе люблять
Справжнє щастя- коли любиш ти"
перший пункт- я завжди сприймав як норму,
другий- чи то я такий неуважний, чи то людська природа така щоб відкидати його...а з третім я познайомився, воно дійсно щастя, проте для
неї це пункт №2....