Де таке є?
Нас як власників форуму свербить, аби ніхто нікому всілякі козні не строїв.
Нас взагалі мало обходит хто кому що ставить.
Але є випадки, коли самі форумці нерівно до того дихають. То ж пробуємо реагувати і робити так, щоб всім було добре.
Відповідь від: 26 Грудня 2013, 11:05:17
Крім того особисто я дуже рідко ставлю мінуси і мені вистачає можливості поствавити комусь мінус раз на добу. Тим більше я за те, щоб причину того виставлення могли бачити всі.
Але поки що кількість мінусі ні до чого не прив'язана. Крім того бачу з практики, що той кому поклати мінус не робить висновків і не змінює поведінку, а лише чекає аби пройшла година і можна було впаяти мінус у відповідь.
Що взагалі тоді дає та мінусова карма? Лише розрядку.
Але то ще не все.
Декого свербить також, що інший має надто велику (на його думку) позитивну карму.
Тому не пов'язуйте ці кармні двіженія з самою адміністрацією. Нам навпаки простіше і спокійніше коли нема ніяких проблем і конфліктів. Ми не китайські комсомольці!
Відповідь від: 26 Грудня 2013, 11:10:58
На рахунок мінусу за конкретний пост то теж було б добре, якби було так як на сайті. Тобто несподобалося певній кількості користувачів - повідомлення не показується.
Ще би добре було взагалі мати таку функцію, як "Не бачити повідомлень цього користувача"
Але поки такої технічної можливості нема.