17 років 4 місяці 20 днів
хотілось, щоб карма форуму відображала реальну популярність чи авторитетет повідомлень форумців.
хотілось, щоб
робити карму "публічною". (не зважаючи на плюс чи мінус). Наприклад десь у статистиці. Таким чином можна позбутися як "накручування" позитивної карми так і її несправедливого "пониження". І не стирати(обнуляти) мінусову карму щороку
Цитата: Сонечко+ від 25 Грудня 2013, 18:50:54робити карму "публічною". (не зважаючи на плюс чи мінус). Наприклад десь у статистиці. Таким чином можна позбутися як "накручування" позитивної карми так і її несправедливого "пониження". І не стирати(обнуляти) мінусову карму щороку Підтримую. Має бути повна публічність всієї карми. Щоб любий міг побачити: хто, кому, за яку відповідь і з якими поясненнями змінив карму. Буде видно, хто чого вартий. Бо є такі любителі міняти карму, що просто тупо мінусують, без пояснень, а замість аргументів - хамство.
а я от іноді заходжу на форум мамка, він такий як і наш в керуванні і вигляді, то там карму можуть бачити всі.Наприклад, Галина має +50 і -4. То всі можуть проглянути за що і хто їй поставив. Тоді всі будуть знати хто є хто, а хто лицемір.
Цитата: Рибка від 25 Грудня 2013, 22:35:44а я от іноді заходжу на форум мамка, він такий як і наш в керуванні і вигляді, то там карму можуть бачити всі.Наприклад, Галина має +50 і -4. То всі можуть проглянути за що і хто їй поставив. Тоді всі будуть знати хто є хто, а хто лицемір. Підтримую
Цитата: Лалія від 26 Грудня 2013, 00:11:03Цитата: Рибка від 25 Грудня 2013, 22:35:44а я от іноді заходжу на форум мамка, він такий як і наш в керуванні і вигляді, то там карму можуть бачити всі.Наприклад, Галина має +50 і -4. То всі можуть проглянути за що і хто їй поставив. Тоді всі будуть знати хто є хто, а хто лицемір. Підтримую Дайош відкриті особисті повідомлення! Форум має знати хто чим дише! Свободу повідомленням!
Студент захвилювався, що взнають, як намалювалась його карма Не переживай, ти ще молодий, тобі простять.
значить порішили )))ще один крок до демократії - зробимо карму відкритою для усіх.
здається тут обговорюється способи отримання карми , а не роботу форуму
Підтримую. Має бути повна публічність всієї карми.
а я от іноді заходжу на форум мамка
Що, встидно за свої художества? Народ має знати всю правду.