Цiкаво спостерігати, як діти ставляться до новичка, що прийшов у дворову пісочницю і будує з піска пасочки, не схожі на їхні, незвичної форми.
Розумію, багатьом хочеться, щоб я говорив так як більшість на цьому форумі, мої слова здаються дивними та неприйнятними. Було би добре, якби я просто повторював за більшістю: нам знову потрібна кольорова революція (без неї ніяк), Америка - вершина людської еволюції, Насалик - поганий, Тимошенко з Луценком - хороші...
Поясню дещо.
Я поважаю думку кожного на форумі. І просто висловлюю СВОЇ міркування з деяких питань по темах. Якщо Ви повернетесь на початок будь-якої моєї дискусії, помітите, що я не оспорював висловів нікого, допоки Ви, мої люб"язні опоненти, не починаєте суперечки зі мною. Тобто, стараєтесь переконати мене, що мої вислови невірні, хоча вони, можливо невірні, а можливо просто не вписуються у Ваше розуміння...
При цьому дуже часто напрям дискусії заходить в русло, не пов"язане з первинним твердженням. Саме тому так часто мені доводиться ПОВТОРЮВАТИ головну думку, саме так дискусія може набути ЗАВЕРШЕНОЇ форми, інакше почавши "за здравіє" ми би закінчували підбором мені нових ніків і т.п.... Звичайно, менi дуже жаль втраченого мого i Вашого часу на ці безглуздi перепирання - але ж це Ви, любi друзi, цим займаєтесь, я просто вiдповiдаю на Вашi закиди. То хто ж троль
?
Не впевнений, що моя тирада знайде розуміння у Ваших душах, що ж, я спробував...