вдарить по рейтингу Насалика, і йому прийдеться ще то все розгрібати
Я згоден, але тільки частково.
Пропоную аналогію: був податковий майдан, частину людей заарештували і зараз переслідують "за псування плитки" на площі. Щоб народ більше не збирався - придумали "Майданс", дійсно хороший конкурс... але майданчик народного голосу окупований.
В Калуші йде день міста, готується свій "Майданс", щоб потрапити в кигу рекордів України... Цікаво чи схаває калуський піпл кальку з всеукраїнського масштабу?
В основному так.
А далі - червень-липень, відпустки, моря, гори... політично мертвий сезон...
а Далі осінь, падіння гривні, проблеми зі збором урожаю, проблеми з газом і боргами, чергова тема про червоні прапори на "жовтневі"... спонсорська допомога церкві, приурочена до Храмового дня на Михайла, поміч сиротам до Миколая, Різдво і Новий Рік... А там люди роздупляться десь на 8 березня... а всюди вже біг-борди висять із єдиним кандидатом...
У всьому цьому колесі має проявитись сила громадськості, тому Ігор_О правий на всі 300% про громадянське суспільство... Але ж повна назва книги Карла Поппера звучить "Громадянське суспільство і його вороги"... - таке треба перечитувати...
Відповідь від: 08 Травня 2011, 11:16:16
Ви вірете цьому, що написали про "чесних"?
Я особисто, хоч і питання не до мене, не тільки вірю, я
ЇХ ЗНАЮ ОСОБИСТО.
Питання в іншому, чому таких так небагато... і що
ТАКІ МОЖУТЬ зробити...
А такі люди хоч і можуть небагато, проте можуть зрушити справу з мертвої точки - а це вже багато - бо це 40% успіху...