Пільги підприємцям, які орендують приміщення в школах - загальноприйнята практика. Йдеться про підприємців, які, наприклад, орендують їдальні і харчують дітей.
та не всі підприємці, що арендують приміщення в щколах займається харчуванням дітей.
Плітки, дорогенька моя, розповсюджуєте Ви, в тому числі і про мене. На основі "мені жінка в автобусі сказала" Посмішка
Я стараюсь всі свої твердження підкріплювати фактами, чого і Вам бажаю і іншим. По-моєму, це логічно.
для тих - хто не в курсі.
Я чула пльотку про Ігора_О, яка була не просто пльоткою, а такою інформацією, що була дуже резонансною і котрою люди керувалися у певних обставинах. Сама розуміючи, що то не обов"язково є правдою - та безпосередньо спитати немаючи змоги, але знаючи, що отут на форумі є достатньо багато друзів та знайоми Ігора_О - котрі б змогли роз"яснити кату інформацію. Я виклала цю інформацію тут на форумі - і не де небудь у темах "Новини Калуша" чи то "Проблеми Калуша" натякаючи, що ось такі певні дії Ігора_О наче мали місце відбуватися - я виклала таку інформацію у темі під назвою "Пльотки Калуша, або говорять що..." у ракурсі - ось чула, що таке говорять та навіть таким керуються. Тобто ота пльотка - а це була саме пльотка - була викладена не як певна конфедиційна інформація для вузького кола знаючих (наче от я таке знаю - а вам на відомо) - що і є характерно саме для пліток котрі мають намір поширити. А зодразуж з заголовком - "Панове, чула, що отаке у місті триндять, та мені не надто в таке віриться"
Для мене було дивним, чому тему "Газета "КАЛУСЬКІ ПЛЬОТКИ" або кажуть... " сприймають як "дошку оголошень" - адже й та тема є для того, щоб писати про те, про що люди пліткують.
Я не стану виправдовуватися - стверджую лише те, що говорячи про плітки виключно як про плітки їх розповсюдити неможливо. Саме тому я й говорила про те не більше ніж як про плітки.
Коли таке було?
десь за місяць до того, як Ви було покинули форум
Ви переймайтеся сприйняттям Вас, а не мене. СерЬОзно.
дивне зауваження до мене як до жінки