Юрко, як би то делікатніше висловитися...
...так, Олександра Бушкова читала, що правда лише "Изумрудную принцессу" та "Гвардейское столетие", про згадану книгу лише чула - тим не менше раджу й Вам ознайомитися з його працями, не полінуйтеся - бо книги дійсно цікаві й дуже легко читаються.
про В. Белинского, пригадується, наче чула, але не читала точно, треба буде поцікавитися.
проте..., як я зрозуміла, Ви в черговий раз "натякаєте" на те, що у Росії споконвіку жили не лише росіяни, я вірно зрозуміла Вашу думку?
Юрко, це стосується й загалу, що невтомно "довбе" оту тему - національної належності російського народу - чи знаєте ви, що така информація (про багатонаціональність росіян) є секретною й суворо забороненою до обговореня не тільки на державному рівні, а й на помісному. То ми, тут у своїй демократії можемо припускати думки, що на території сучасної Росії живуть фини!, угри!-О, чукчі!-ОО, буряти!!, корейці?-О, татари?-Ого, казахи!, осетини!, німці!, інгуші, якути та грузини з українцями?-о, а мордвАни, лАкці, авАрці та чувАші - хто такі?
Ну знаєте.., та Ви мені Кіносура відкрили (та що там Полярна зірка) - Ви мені Воойниилів відкрили
- вельми вдячна, низькій Вам за це уклін.