подзвонив в Еко нарешти.Був биля Виктории крамници.Так як у них в служби 5 машин ... приихала через 5 хвилин ... мужчина десь заихав пообидати,кльовий такий старичек )) Классне табло зверху .. пидижала писало ЕКО надпись перебигла була.Сив в авто,першим привитався водий,дуже здивований був )) Перший раз так просто ))Дивлюся форма навить на них е ... кашкет .... супер вообще ))головне що тепло в ньому.Сказав адресу,машинка тронулась и поихала,файно мягко иде ... раз тильки трусануло по по ями на кольци по ямках точнише проихали ..трошки по теревениили за кавалерки з ним ))) Бо я 2 години чекав на ту диваху,а вин розказуе що з Копанок ишов до дивки своеи,бо дощ накраз падав .. таки дощи ишли а вин ишов все одно вот кавалерка каже була)) Ну мужик классний.Перше як був сидав,то сив и побачив що лице червоне, подумав пье значить (каюсь грих мий,зразу лихе думати),як прийшов до дому подивився в зеркало тоже красний я був ))Холодно все таки не лито ж на вулици.А вин машину ще був накраз перед мною заправляв.Купив в магазини печиво (душа бажае свята).Лишилося в кармани 12 грн ривно.Приихали по адреси,оп оп мужик зразу чек дае.я дав гроши якраз 12 грн ривно почти до ПТУ ихали,дешевше ниж в тих (тим по 17-18 грн ))) подякував,счасливо вам побажав мени зразу,счасливои дороги сказав водиеви ))) ех.Вот це такси я розумию,бачиш за що платиш и що получаеш.Один маленький минус був все таки.Я знаю що я маленький хлопчик,но мать его за ногу,ну двигайте дальше трохи назад крисла передни пасажирски,ну неудобно ихати,хоть и мягко було и файно,но колина вперались в бардачек скажем так... а коли сидаешь вообще пистец повний,приходиться ще рукою ногу досебе зажимати аби не замастити им дверцята,може бильше иде у такси и велики пасажири що не треба видсувати крисло,но те що як би видсунули то гирше не талося би,идеш дивишся на себе як в коробоци з пид сирникив ... Прикольно ще пид колир авто радейко програвач JVC у них з салатовою пидсвиткою ) Прикольно виглядае ))
А так все супер.Задоволений почти,мисця би трошки бильше.Просити якось впадло,коли не в настрои даю писдюлей водителю щоб видсував крисло трохи.Але як пидижае водий,бачить же висока людина чи не ... чи вони не розумиють що коли пасажир иде ,епт ему ни як не буде комфортно коли колина на ривни лоба чуть ли не ...
Так що користуемся службою ЕКО,вона того варта щоб зачекати декилька хвилин а то и 20 хвилин ))поки не засрали ии ))) може и буде тримати марку и видповидально до того ставитись,а як не,мени бильший стимул буде видкрити таксопарк нормальний)))))