Я щось типу bornslippy. Теж вважаю, що музика буває хороша і погана. Ніхто не може сказати щось проти Моцарта. А чому? Та тому, що то був ГЕНІАЛЬНИЙ композитор, композитор від Бога. І все що родилося з під його пера було геніальне.
Сучасні музиканти теж у тій чи іншій мірі стараються наблизитися до ідеалу, виродити щось геніальне. У одних виходить краще у інших гірше. Хтось може виразитися одразу у різних жанрах, а більшість лише у ближчому йому.
Звісно, якби Елтон Джон мусів написати якусь вещ у стилі Хард Рок, то могла би вийти "попса" про яку ви тут пишете. Але від нього це ніхто і не вимагає.
Якщо я люблю зелений чай, а ти чорну каву, то це ще не привід для гордості і обсирання опонента за його несвідомість, чи поганий смак.
Музика приносить нам задоволення, переносить у інший світ, заставляє думати, згуртовує і підтримує. Все це робить ХОРОША музика. Не РОК, ХІП-ХОП, ... чи Поплавський, а ХОРОША музика.
Та якщо на те пішло, то я знаю одного тіпа який від Поплавського балдіє!?
І нічо, нормальний дядько. Ну не читав він у дитинстві правильних книжок, ну не слухав західне радіо у молодості, ну не сформувався у нього витончений музичний смак, але він від того не став дауном, а залишився НОРМАЛЬНИМ мужиком, чесним, порядним, людиною слова і т.д.
То що я його маю обзивати і плювати на нього, бо він не такий як я?
Музика повинна об'єднувати! А юнацький максималізм пройде. Не встигнете оглянутися, а ваш син вже сміється з того, що ви любите слухати, за що в молоді роки готові були любого порвати. Таке життя...