ще один коментар до МОЄЇ ВІДПОВІДІ - стосовно
Претензії щодо мого незаконного втручання в роботу інженерних конструкцій...
справа в тому - що згідно з ЗАКОНОМ ПРО ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ - я як квартировласник-споживач НЕ МАЮ ПРАВА ЗАЙМАТИСЯ РЕМОНТОМ БУДЬ ЯКИХ ІНЖЕНЕРНИХ КОНСТРУКЦІЙ В СВОМУ БУДИНКУ - тобто я НЕ МАЮ ПРАВА ремонтувати труби внутрішнього водорозливу, НЕ МАЮ ПРАВА робити ремонт покрівель, НЕ МАЮ ПРАВА ВІДПОВІДНО ДО ЗАКОНУ!!!
А зато працівники УЖКГ чи то просто ЖЕО - на Ваші вимоги виконати роботи відносно того - будуть Вам триндіти - РОБІТЬ САМІ...
Відповідь від: 26 Жовтня 2010, 10:53:30
Ну і остання відповідь - що мене вчора просто таки ... як би то сказати
сам текст - для зручності
Відповідь від: 26 Жовтня 2010, 10:58:26
НУ - по перше - А ХТО ЇМ СКАЗАВ, ЩО ЯЯ ВИМАГАЮ В НИХ ДОКУМЕНТАЦІЮ ЗА 2006 РІК - ДЕ ТАКЕ НАПИСАНО?!?!?!
я колись то (ще у 2007 році) була запропонувала (роздрукувала й подарувала) пану Матвійчуку ШКІЛЬНУ ПРОГРАМУ для 3-го КЛАСУ - під назвою - "РОЗУМІННЯ ПРОЧИТАНОГО" - а він її так і не перечитав...
по друге - ТАК ЩО З МОЇМ БАЛКОНОМ??? Вже всі благонадійно забули, що КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ, ЯКИЙ Я ВИМАГАЛА ПРОТЯГОМ РОКІВ й ЯКИЙ ЗА СЛОВАМИ ПРАЦІВНИКІВ УЖКГ БУВ ВИКОНАНИЙ у листопаді 2008 - так І НЕ ЗАКІНЧЕНИЙ
хоча - працівники УЖКГ, якось то писали мені, що начебто В КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ КРІВЛІ ДАХУ - ПРІВЛЯ ДАШКІВ БАЛКОНІВ НЕ ВХОДИТЬ чи то МОЖЕ бути НЕ ВКЛЮЧЕНА
це повна ТУФТА - як Вам таке казатимуть - посилайте їх ДАЛЕКО - подібної норми
НЕ ІСНУЄпо третє - пане Матвійчук - а де у Вашому листі ПОЯСНЕННЯ стосовно протизаконних дій працівників ЖЕО та УЖКГ, на які я Вам вказала ???
Відповідь від: 26 Жовтня 2010, 11:15:14
ГАДАЮ, ЯКЩО ПАНУ МАТВІЙЧУКУ ІГОРУ ВОЛОДИМИРОВИЧУ НЕ СОРОМНО ПІДПИСУВАТИ ТАКУ АХІНЕЮ - ТО ЙОМУ НЕ БУДЕ СОРОМНО ВІД ТОГО, ЩО ЯЯ ЇЇ ТУТ ВИКЛАЛА
А ЛЕГЕНДАРНИЙ ПОРЯДОК У ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНІЙ СФЕРІ МІСТА ЯКИЙ НАВІВ ПАН МАТВІЙЧУК ТАК І ЗАЛИШИВСЯ ЛИШЕ ЛЕГЕНДОЮ... НАЖАЛЬ