Я питав чи потрібен Вам такий вибір?
Не знаю
як до Вас ще донести, що саме мені, ( Tandylight) потрібен вибір, і якщо я висловилась, що "мені б не сподобалось", то це означає, що мені і зараз не подобається, і я це не приймаю, але зараз ніхто мені не може вказати, а лише запропонувати вагон, компанію і будь-що інше, з чого я можу обирати.
Є вагон для жінок в метро чи купе в поїзді- йдіть туди, вам буде зручніше (заперечите що не зручніше?).
Так заперечу - бо це не прописна істина, що у компанії жінок обовязково має бути зручніше, деколи це навпаки доставляє незручності, ніхто не застрахований від неадекватних чи неприємних людей, чи навязливих нецікавих тем у будь-якій компанії...
За Вас уже подумали і вибрали, навіщо Вам вибирати?
Якщо Ви маєте на увазі саме мене, то мені навіть дивно це коментуватитму, бо вже декілька раз пояснила, що не прошу, і не сприймаю, і не спілкуюсь з людьми, які думають, що можуть чи мають право за мене щось вирішувати чи розказувати мені, що обирати
Тим більше, що це припис Всевишнього, а не людська вигадка. З волею Божею не будете сперечатись? Чи вона Вам теж "не сподобалась би"?
Якщо ісламська жінка нічого не заперечує проти "приписів Всевишнього" а також інших приписів, які подаються, чи інтерпретуються, як його воля, то дуже добре, адже знову таки, кожен обирає для себе Бога і релігію, я висловлювалась лише з точки зору НЕ мусульманки, то для мене дико... і саме свою точку зору я викладала, а не диктувала як це сприймати мумсульманкам, це я вже теж пояснила.
Щодо того чи сперичалася б я з Волею Всневишнього - то я просто не приймала б ту віру яка проповідує таку сліпу покору жінки і відсутність вибору. Але знову таки я говорю про себе, а не про ісламських жінок.
Відповідь від: 17 Вересня 2009, 16:33:16
Висока воля на те , щоб жінки не були поміж чужих чоловіків.
А як будуть, що трапиться?