бабла в нього на рівні з вчителем середньої школи.
Та ні, він чоловік значно заможніший. Хоча, йому дуже далеко до тих же Бойдуника, Кузика, Барни чи Хемича.
Принаймні так нам його тут представили.
Хто Вам його
так представив? Не приписуйте мені не моїх слів - прошу вже
вкотре!
Наприклад, транспортом НУ забезпечена.
А для чого НУ транспорт? Куди їздити?
Справді, я деколи прошу АТП спонсорнути поїздки калуських спортсменів і їх тренерів на збори чи змагання. Найчастіше - боксерів Андрія Зеленяка і тренера Саші Соколовського, підсаджую на рейсовий автобус. Як правило, до Києва чи назад. Але тоді я прошу інших людей, а не Любаса і лише тоді, коли їде калуська бригада водіїв. Любас про це не знає - у нього принципово немає "спонсорських" рейсів. Тут далі проявляється його "поміщицтво".
Хочете сказати, що Любас лізе у владу щоб місту помагати?
Любас у владу не ліз. Його попросили (нижче напишу, хто). І заслуги Любаса в міськраді за 2,5 роки - світлофор на "пожарці", ремонт вул.Вітовського (завалля) і закінчення Помаранчевої. Є його інтерес? Є. Тільки не його, а його підприємства. Це погано? Не думаю. Якщо хтось з присутніх скаже мені - хто з депутатів НУ і що собі "заробив" за час депутатства, я вже обіцяв - складу повноваження голови НУ. Перед тим - вижену винного
ні я вважаю що ну сама із задоволенням взяла цього члена!!!
Так і було. Я, Очкур Ігор Васильович,
особисто і в присутності багатьох свідків, 25 травня 2005-го року, в приміщенні актового залу ЗОШ№10 просив Любаса Василя Михайловича стати членом НУ і балотуватися до міськради. Він йшов по списку на загальних умовах. Внесок у передвиборний фонд був
рівний для всіх - 1000 грн.