Який у Вас виявляється є шикарний зал, просто панський
Зал у ПК "
Мінерал" і справді не поганий, але могли б ті колони бути і рідшими, бо як танцювали професійні танцюристи з культосвітнього училища, то ці колони їм чуть мішали (це на мою непрофесійну думку). До речі у цьому залі відбувався мій випускний бал.
А мені сподобався стіл доволі симпатичний
Ну хіба шо симпатичний.
Вони би хоч живі квіти поставли, то було б чим закусити, а так той мізер цукерків розлетівся за 1 хвилину, а виноград був як пластилін, бо його хоч і було мало, але гості його не зїли і до кінця балу.
Ой і видно панянок у тааааких гарних сукнях
Дійсно, дівчата, жіночки і жінки старались справно дотриматись стилю одягу, який відповідає такому заходу. Правда моя жінка спершу пожаліла, що відбабахала аж 150 грн. за плаття на прокат, бо їй здалось, що вона могла спокійно одягти своє весільне плаття і ніхтоб їй не здивувався, оскілки останнє у неї тілесного кольору і не пишне. Але після того як ведучий-танцмейстер особисто зробив моїй жінці комплімент, що в неї гарне плаття (мабуть, все таки, велику роль зіграли чарівні ноги моєї жінки), то вона змінила свою думку і раділа, що одягля саме цю сукню.
На самперед - організація.
Організація і справді трохи підкачала, але ж то перший раз. Сподіваємось наступного буде краще.
Чомусь я вважав, що на бал зійдеться калуський бомонд, а більшість присутніх це була звичайна калуська молодь, до якої і себе відношу. Багато було учнів
кулька. Міг би і Насалик особисто поприсутсвовати, раз вже згадали його прізвище на запрошеннях. А вийшло в більшості, мабуть, так як і з моїм тестем - запрошення дали йому, а він відправив на бал дочку і зятя.
Цим можна пояснити і малу кількість зібраних пожертв, бо як би були на балу солідні дяді і тьоті, то гадаю грошей би зібрали значно більше.
Й те, що присутні не надто дотримувалися дрескоду - жінки надали перевагу вечірнім та коктейльним сукням.
Жінки то ще нічо, а як Тобі,
ЯЯ, той мужик з довгим засмальцьованим волосся у джинсах і вельветовому піджаку?
Він ніби і гарно танцював вальс, але всім своїм зовнішним виглядом виказував явну зневагу до оточуючих, мол от всі ви так напряглись, що одяглись "прекультурно", а я одін такий красівий і ніц мені небракує.
До цього балу я вважав, що танцюю вальс менш більш терпимо, але опісля конкурсу, в якому ми з жінкою взяли участь, я зрозумів, що я повний делетант.
Окремі пари так гарно вальсували по периметру всього залу, що в мене аж рот відкривався від подиву. Моя однокласниця, яка була на балу, сказала, що вона ходить на танці в Мінералі і запропонувала і нам з жінкою записатись на той гурток. Може як малюк виросте, то так і зробимо.
Бал закінчився десь перед десятою вечора. Ми з жінкою ще зробили собі пару професійних фоток на згадку (там був фотограф із САКО) і довольні покотились додому.