Там розділ:
Евроинтеграция России
А дiйсно , помятаю розказували про безвiзовi цукерки , але коли порахували скiльки грошей треба на перехiд на европейськi стандарти , на тому й скiнчилось . А от украинський уряд не захотiв рахувати гроши . Може й правильно , вони живуть один раз , а розраховуватись нашим дiтям .
А тепер хочу вiдповисти Ромковi на його повiдомлення :
Вітаю
термін "вишивата" вважаю образою національного символу. Ставити слова вишиванка і вата поруч може тільки справжній українофоб.
Ви собі що хочете пишіть, але якщо ще раз прочитаю це слово на форумі, то ми розпрощаємось навічно.
Шановний Ромко , я вважаю що використання на форумi слiв типу вата , вишивата , бандерлоги , лугандони i так далi , то в першу чергу хамство , по вiдношенню до опонента розмови , а вже потiм прояв якоiсь фобii . Тому на будь-якi прояви хамства я спочатку стараюсь пояснити спiврозмовнику , що вiн не правий , а коли вiн того не розумие , а що ще гiрше , не хоче розумiти , то приходиться вiдповiдати тим же хамством . Тому ваша пуджiлка , про украинофобiю тут не умiсна . Не хамiть i не отримаете хамства у вiдповiдь .
А якщо ви щиро хочете чути на форумi лишень те , що вам особисто подобаеться , то заберiть з назви форуму слово "Вiльний" i назовiть його , наприклад, "Гебельсовський форум мiста Калуша" . Ви адмiнiстратори - то ваше право , усiм усе буде зрозумiло .
З повагою до керiвнтцтва форуму , ваш Tad