Прошу подати посилання, які б доводили, що Шишкін бреше!
Юрку , тут не треба ніяких нових посилань , варто уважно послухати пана Шишкіна . Так от коли конкретно Німетчина , Франція , Росія і Америка признають Мінський договорняк міжнародним , пан Шишкін , перекручуючи і підмінюючи поняття
бреше нам , що договорняк не має міжнародного статусу і не вартий туалетного парперу . Чому усі лідери країн світу і ОБСЄ і ООН закликають до виконання того договорняка, якщо то туалетний папір ?
А тепер , шановний пане Юрку , покажи посиланням де Tad брехав . Бажано пальцем . Щоб збрехати , треба (константувати) навязувати свою думку, відносно якось події , яка не відповідає дійсному . Що ж до мене я тільки аналізую подію і висловлюю свою позицію .
А тепер про те що казав vover , якщо не виконувати договорняк :
1)Провести повноцінну мобілізацію і розпочати повноцінний штурм своїх територій і йти до перемоги.
2)Признати свою поразку і признати ДНР і ЛНР, і що ніякої окупації з боку Росії немає. І підписати з ними договір про їхню автономію.
Так от я завжди проти того аби померали люди , тому я повністтю підтримую любу угоду яка веде до припинення вбивства людей . Ну а відносно пункту 1 , скажу так ніяка мобілізація нам не допоможу , якщо буде повноцінна війна з Росією , і навіть Америка нам в тому не допоможе . Дуже чотко то пояснив старий жид
https://www.youtube.com/watch?v=h1vm4HNEH24 , то на останніх хвилинах бесіди .
По пункту 2 , хочу сказати що ні про яку поразку в Мінських угодах не говориться і я не можу зрозуміти , чому ті угоди так жахають деяких політиків ? Чому вони так бояться федералізації ? Чому має бути тільки так як ви хочете ? Чому не може бути по їншому ? А якщо буде по-їншому то вже зрада .
Так от , підводячи риску , скажу , що я підримую дотримання Мінських угод , хоча б з тої позиції , що ту угоду готували досвідчені люди в міжнародних справах і не будуть гинути люди .Коли готували ті угоди кращі фахівці з усіх країн учасників враховували усі моживі варіянти , усі ризики , про що нам не відомо. Ще раз скажу , ми з вами багато чого не знаємо , тому і піддаємося на провокативні речі таких як Шишкін і Гриценко , і робимо з того невірні висновки .