Послухайте. Подумайте
Уважно послухав , розказує дуже виразно , в принципі Порошенко розказує не гірше , ще більш артестично . От подумав , і не можу прийти однозначного висновку , з сказаного паном Гриценком . Так от , з слів Гриценка , Мінські угоди - суцільна зрада , яка веде до розпаду і хаосу в Україні . Ну це його власна думка . Я дивлюся на це трошки з іншого боку ,не як пан Гриценко , а як людина яка не має ніякого вигоди від оцінки цих подій . Я , на відміну від Гриценка , не був і не пхаюся до української влади . Так от , Мінські угоди, тоті пару листочків тексту , готувались не один місяць , величезною купою фахівців зі сторони Української влади , Франції ,Німетчини і Росії . Кожне слово , порядок розміщення цих слів , кожна кома , кожна крапка в цьому документі обговорювалась декілька місяців і затведжувалась підписами керівників держав .
А тепер , послухавши пана Гриценка , ми маємо повірити в те , що Порошенко ( і вся американська адміністрація на чолі з Нуланд) , Меркель , Оланд в Мінську організували неймовірну
ЗРАДУ для України ? Що підступний Путін , розвів , як маляток , усі команди фахівців міжнародного рівня ? А чи не забагато ми вішаємо на одного Путіна ? Невже він такий демон ? Чи може тоті усі команди , які готували Мінські угоди - абсолюто недолугі дебіли ?
А тут з"явився , супер мудрий , міжнародний фахівець Гриценко , відкрив нам усім оченята і розставив усі крапки над "І" . Мабуть , в цьому житті , не все так просто , як каже Гриценко . Мабуть ми чогось не знаємо . І Гриценко , мабуть , всього не знає , якщо робить такі прості висновки .
До сих пір , усі міжнародні діячі ,навіть вуйко Обама, кажуть що Мінські угоди це єдиний мирний видіх для України . А те що на цих угодах усі піаряться , хто як може , ну то вже така сучасна політика (чим гірше-тим ліпше , "А баба Яга проти") .
Я розумію , що в цей складний час , ми слухаємо політиків і схиляємось в своїх симпатіях до одного з них . Це все результат вдалого маніпулювання , вони говорять нам те , що ми хотіли б почути . От так виникають симпатії . Ти нагадайся , як років з 5 тому , Яценюк вішав усім лапшу , а ми всі слухали і думали - який мудрий , розумний , фахівець в держуправлінні , от його б в керовніки України . А тепер розчарування .