"Консиліум" - це коли хворому уже нічого не допоможе
То ти до дня медика їх так
Відповідь від: 22 Червня 2010, 15:37:33
З приводу статей. Всі статті пишуться живими людьми. Часто при зборі матеріалу ці живі люди ще й з іншими спілкуються.
Мене наприклад, як нормальну живу людину, пан Очкур у приватній розмові досить легко може переконати у правильності висловлених ним думок.
Не дивно, що під тим впливом я можу написати статтю, що буде висловлювати МОЮ точку зору на проблему, але народилася вона з допомогою та із скеровуваннями п. Очкура.
Тут десь є мій непрофесіоналізм?
Шановна ЯЯ, якщо є такі конкретні зауваження, то прошу вже хоч в одному реченні написати і суть тих зауважень і як Ти сама писала у розділі про Історію України, аргументовано довести, неправдивість чи неправильність позицій висловлених у статтях.
Я не хочу сказати, що Ти ніколи так не робила але хотілося б все ж зрозуміти, на що ж Ти постійно так прозоро натякаєш.
Відповідь від: 22 Червня 2010, 15:50:39
Партійні ігри...
Якщо хочеш мою відверту думку знати, то я скажу так.
Думаю Несалик хоч і хороший стратег, але любить і часто діє в режимі експромту. Йому подобається вигравати, але ще більше до вподоби сама гра.
Так от, якщо проаналізувати, то виглядає, що у даному випадку то була наперед спланована операція.