Чесно кажучи, у цьому питанні я згідний з кремлеботами.
Зараз якраз не той час, щоб хороводи водити.
Як відчуваєш, що ти переконаний націоналюга, бандерівець, чи ще хто, якщо вважаєш, що москаль - гірше німця, бо останній просто завойовував всю Європу, а перпший всю дорогу розказував, що він миролюбивий брат - то нема чого хороводити. Йди воюй.
А якщо ти пацифіст, чи не переконаний, що варто відбивати Донбас (а то і Крим) - нема чого свастики носити.
То дуже гнило пробувати підмазуватися до нацистів - будучи тим, кого вони самі вважали недолюдьми.
(ну принаймні багато з них так вважали, а сучасні нацики з заходу - так точно так важають).
Та доктрина, політика, світосприйняття - вони показали свою нелюдськість. Навіть не звірячість.
І нині ліпити на себе свастику...
Та це гірше ніж бидлячість.
Я вам розповім з досвіду власного діда.
Якщо чоловік за Австро-Угорщини закінчив ґімназію в Данціґу (Ґданську) (тоді то не була Польща) і відповідно володів німецькою мовою, сам був дуже педантичним і акуратним, то такій людині "фашисти" (незважаючи на те, що він мабуть не міг претендувати на належність до німецької "раси" хоча б з огляду на прізвище
) відступаючи запропонували поїхати на роботу в Сілезію, виділивши цілий вагон, на перевезення пожитків.
Відповідно нормальні, думаючі люди були і там і вони цінували людей, які самі себе цінували!
Але ніхто тебе не буде цінувати і вважати своїм, лише за те, що ти начепиш якийсь символ чи розгромиш "жидівський магазин".
Це так само гнило, як би за Польщі хтось з українців косив під жида. Та той номер обрубувався на корню. Ти або ним є, або хоч собі все пообрізуй - а все одно перешиванцем залишишся.
Як от наші "вояки" в Криму. Їх інакше як зрадниками ніхо не сприймає. Навіть в самій Московії.
Серед сучасної молоді чітко виділяються два типи:
- один - то золоті діти. Вітаються за кілометр, не бухають (нелюдсько) поводяться культурно, розуміють, що за собою сміття треба прибрати. Ну і все в тому руслі.
- інший тип - то потенційне бидло. Щодня бачу на паркані біля Рукавички отих "дівчат" ,яким по 15 років, у яких писок від москальських матюків аж замащЕний. Що воно там п'є і курит, то мені якось байдуже. Але воно собі за кумира має якусь курву-Свєтку, чи гопника Василя.
І повірте, ані перші ані другі - зіґувати не збираються. Перші, бо занадто розумні ,а другі, бо занадто тупі.