А. Ще пригадав собі один гарний і показовий момент.
Пригадуєте, як Сікора була депутатом і проривалася на хімію?
Пригадуєте що вона тоді казала?
Що потрібно забезпечити виробникам пільгові умови, аби люди мали де працювати.
А тепер знаючи всі нові нюанси, розумієте за чиї інтереси в таких випадках насправді "переживають" депутати?
За ваші інтереси - дорогі роботяги, ніхто не переживає. Не будьте наївні.
Бо якщо є дві альтернативні ситуації, у одній з яких люди працюють на виробника, що має монополію, а в другій на виробника, що мусить конкурувати - зарплата робітника все одно НІЯК НЕ КОРЕЛЮЄТЬСЯ З ПРИБУТКАМИ ВЛАСНИКА і ніхто не платитиме вам більше просто через те, що має вищі прибутки. Хіба, якщо треба вас простимулювати, щоб ви до конкурента не пішли.
З іншого боку, якщо у країні тотально взагалі ніщо не працює - то запуск такого великого підприємства то справді річ для держави корисна. Та і люди таки матимуть куди піти працювати.
Тому якщо я комусь пролобіюю можливість заробити мільйони, і мені за то щось обломиться, та ще й можна буде сказати, що завдяки мені є робочі місця - то кому ж ніби від того зле:
А таки зле.
Бо проходять роки, а ми як жили в гімні - так і живем.
І то якраз все через олігархію, кумівство, корупцію і інші наші "квіточки", позбутися яких і хотіли люди, що йшли на майдан.
Розуміли ж, що за системи, яка зараз є у нас чи у Московії - все буде і далі цвісти буйним цвітом. Сподівалися, що через асоціацію, Україна просто буде змушена змінюватися, щоб ставати більш Європейською.
Але не уявляти всієї величі того спрута, який цю державу оповив.