Це дає їм можливість нехтувати своїми обов"язками? Лікар дав призначення і пішов, а сестри, санітарки з хворим щодня(якщо це стаціонар). Іноді вони дуже грубі. Сумний І виконують свої обовязки абияк, якщо їм не дати гроші.
Вважаю так - на роботу влаштовуються свідомо, не задовільняє зарплата медсестри не працюй. А раз взявся виконуй щиро.
Виходить вчителям батьки мають плати окремо за кожен урок - бо зарплата теж мала?
Чи доплачувати двірникам щоб прибрали саме мій підїзд? давати взятку продавцю щоб показав потрібний товар? і т.д.
Не можеш працювати за таку зарплату - не працюй, навіщо портити нерви і здоров"я й без того хворим людям.
Знаю про халатність медсестер, які не вміють правильно розрахувати потрібний відсоток лікарства, щоб розбавити; крапельниці, чи уколи роблять не в правильно відведений час(наприклад якщо має бути конкретний проміжок часу між процедурами), а будь коли і це з дуже достовірного джерела(людина працювала в лікарні і все це розповідала).
Лікар дав призначення і пішов-дуже цікава фраза.....і куда він пішов?У нього такий же робочий день,як у всіх.Ви хоча б розумієте, що кожна зміна лікарів, медсестер відпрацьовує і міняється?Медсестра з санітаркою не зобов"язані сидіти над кожним хворим особисто,тому що пацієнтів багато, а персоналу максимум троє...і в кожної свої обов"язки.Призначення , до прикладу, на 18,00-крапельниці, уколи,таблетки....медсестра вечірня одна на зміні.Як за одну хвилину можливо вколоти як мінімум двадцять чоловік?У когось вена погана,потрібен час...когось ще треба уговорити на укольчик,бо бояться......Люди, та не робіть з медиків монстрів.А медсестри грубі,чи санітарки?По чому ви судите, по одиночним випадкам?Ви говорите про вчителів....у мене теж діти і у всіх є діти,тільки не говоріть мені,що ви не знаєте, що є заниження оцінок, для того, щоб доплатити за вищий бал!!!!Знання дітей в школі...щоб мені достатньо з ними поспілкуватися на форумах ,щоб жахнутися від їх неграмотності!!!!А за двірників взагалі мова не йде,бо вони взагалі в під"їздах не прибирають,і чомусь у нас люди руки і ноги ламають на не прочищених тротуарах.А дати взятку продавцеві за товар....він вам його дасть без взятки, а ви тільки попробуйте повернути йому цю річ назад,навіть з аргументом, що там брак.Якщо продавець на процентній ставці, то сонечко, повірте.....нерви ви собі потріпаєте у відділі захисту прав споживачів!!!!!І назвіть мені у нас хоча б одну установу в Калуші,особливо бюджетну установу,де роботу виконують щиро ,доброзичливо,вас на вході вітають усмішкою,а проводжають з теплими обіймами?Не смішіть, бо це не смішно.