Я б,наприклад,брала і гроші , і подарунки....тільки б давали!!!А чому б і ні?Колись давно, я ще це пригадую туманно,ми нічого,крім квітів і цукерок не приймали від пацієнтів.В свій час ми працювали для людей,ми раділи за кожного, кого вдалося витягнути з того світу,відвоювати в костлявої.В той час я могла нормально працювати і не думати, що завтра може не бути що їсти.Я відпрацювала добу і з спокійною душею-спатки, спатки, спатки....А зараз що?Як можна прогодувати дітей за мізерну зарплатню, одягнути їх,себе(бодай в секонд,про ринок і магазини я і не думаю!!!!)оплатити всі комунальні послуги?Коли тебе заганяють в глухий кут,то вибачте, я буду брати все,що дадуть!!!!Саме цікаве, що коли я побігаю тиждень і на дому комусь зроблю ін"екціі, то мені можуть щиро усно подякувати, а часом і не подякувати, а робити потім вигляд, що вони мене перший раз бачать....але нікому з них не прийде в голову прийти в перукарню, за десять хвилин постригтися і просто подякувати перукареві.... У мене знайома працює операційною медсестрою-вона після важкої зміни іде торгувати на ринок,інша бере відпустку і їде в Польщу, щоб підзаробити на ягодах ,бо треба ставити на ноги свою дитину,одна шиє по ночам дітям речі,бо немає змоги одягнути їх нормально.Так що висновок такий-НЕ БРАЛИ,БЕРЕМО І БУДЕМО БРАТИ!!!!Тільки давайте!!!!