jorgan - завжди було є і буде такий момент, як людський фактор і велика помилка тих, хто подібне не враховує у розробці тих чи інших процесів. Ба навіть біда на Чорнобильській АС сталася в найбільшій мірі через - той самий ЛЮДСЬКИЙ ФАКТОР.
Подивися на пост Каті, де вона пише -
Мені один анестезіолог була сказала-як матимете бажання,то я буду в реанімації,знайдете там.
які ще коментарі потрібні???
В нас навіть страхової медицини немає - про яку вже страхівку від лікарських помилок говорити? - тобто й жодної справжньої відповідальності - ЖОДНОЇ
Відповідь від: 29 Січня 2010, 22:37:13
Страхова медицина - найкращий варіант.
вам відомо СКІЛЬКИ КОШТУВАТИМЕ страховий поліс?
Моя відповідь - багато, дуже багато, як для середньостатистичної зарплатні у місті Калуш.
У інших країнах - то там медичну страхівку надає (оплачує) працедавець (як один з податків), та й там дуже часто медична страхівка не здатна забезпечити якоїсь більш серьозної операції чи лікування - то є факт.
У нас, до прикладу, підприємеці переважно зазначають лише суми мінімальних зарплат своїх працівників у бухгалтерськіх відомостях, заради економії на пенсійних взносах за тих працівкиків. Тобто "біла" (зазначена у документах) зарплатня у працівників в основному мінімальна, а все інше, то "чорна" (не зазначена у податкових деклараціях) зарплатня - все це заради економії на видатках у пенсійний фонд.
А тепер доплюсуйте їм ще раз так - медичне страхування - питання - що відбудеться???
Відповідь від: 29 Січня 2010, 22:59:41
Ай-яй-яй - як ми далеко від теми екологічних проблем та референдуму з цього приводу -