Ну це вже вдруге таке, що лікарка не приходить на виклик, а ніхто "не винуватий", бо не туди записали і не тому передали вірніше взагалі не передали лікарці. У дитини 40 температура, задихається, а лікарю виклик не передали. Як пояснили в реєстратурі, куди я тричі телефонувала сьогодні - що винувата реєстратор з першої зміни, бо записала виклик чомусь на суботу, а не на сьогодні. Як так??? Ну, я ще можу по-людськи зрозуміти, що людина замріялась про суботу в понеділок і записала виклик сьогоднішнього дня як 10.30 суботньою датою. Але, те, що реєстраторці 2ої зміни (не вперше уже!) наПчихати абсолютно на все крім приватних теревень і пліток під "каву". Коли я зателефонувала, щоб перевірили інформацію про передачу виклику лікарці, то реєстраторка другої зміни лише підтвердила "чекайте, ваш виклик
передали лікарці", але навіть не поворухнулася, щоб таки перевірити і знайти той запис і вияснити причину. Як уже виявилось о 17.30, коли я знов подзвонила і настояла про перевірку запису, то виявилось, що такого не зробили, вірніше зробили під суботньою датою і лікарці таки ніхто про нього не сказав. Хто відповість за таке недбальство? Як завжди НІХТО. Як ми можемо надіятись на зміни в державі, коли нам на місцях лінь навіть підняти зад, щоб перевірити запис чи зробити його правильно. Бо декому певно важливіше відсвяткувати Анни ніж потурбуватись про хвору дитину і виконання свого обов"язку
.