та то можна багато і довго писати шо в нас кончені лікарі і які лиш хочуть бабла, але повірте шо є такі, які працюють нормально і без взяток.
Зваичайно, медицина рухається вперед - так і ми можем на місці не стояти, а їхати до області, києва, німеччини, але знову ж таки...
Мене поки що все влаштовує, ніхто не бикує, не вимагає взяток, нормально ставляться.
Лиш той з "міської варти" нанизу підхарює. Одів червоний берет і шось піниться, так мої пацани хотіли вже його гасити.
Шоб носити червоний берет - треба багато чого вміти, а не пхати всім підряд...
Відповідь від: 18 Грудня 2012, 12:21:40
треба починати з себе і не шукати знайомих
100%
вот я) питався де є місце на державну роботу, трохи підучився, мав попередні місця роботи по спеціальності. Прийшов на співбесіду - пройшов. Працюю - все хокей!!! Ну куда мене мої батьки можуть запхати? максимум шо могли взяти кредит - аби дати купу тисяч гривень шоб запхати в податкову, білий дім чи ше шось там...і коли пройшов би рік - то тебе би скоротили, а кредит ти би мусів віддавати. Але це таке. Треба бути мужиком і готовим до різних труднощів. Не подобається робота - заяву на стіл і допобачення. Найдеться щось нове і краще. 100 раз так дєлал!!! Але всеодно треба сумлінно і старанно ставитися до роботи. Вот багато хто там каже...во..він вдома через нет робить роботу....сидить і лиш сраку гріє....яка би не була робота - вона вимагає знання і відповідальності.