Ні відношення до Галини професора Негрич було дуже гарне.
Роздратували її тільки ми з Юрієм, але то вже деталі..
На Галину вона потратила багато свого часу, за що їй велика подяка. Бо це людина у якої час розписаний на 2 тижні вперед...
Оскільки документів, а саме старих виписок у Юрія не було, він, а тим більше Негрич не мали уяви що вона була її пацієнткою..
Професор зрозуміла про кого йдеться лише тоді коли Галину привезли. Хоча її стан ми попередньо описували.. тим не менше..
В усіх листах, в тому числі до прем'єр міністра і на телебачення, сім'я благала зробити обстеження.
ЦЕ було зроблено.
Те що пані професор жінка імпульсивна то факт
, але нікого "колашматити"
вона не збирається..
Вона пізніше подзвонила і пояснила, що в даному випадку необхідний професійний догляд за пацієнткою.
Вона справді зв♥язалась, наскільки мені пояснила сама професор пізніше з обласним неврологом і вони обговорювали можливість направлення Галини у Хоспіс. Також вона порадила у випадку з Галиною, скористатися послугами сиділки. Людини яка б доглядала за нею, або скористатися послугами Червоного Хреста.
Я пояснила, що саме з цього ми і почали, але оскільки сім'я чекала підтвердження "більш компетентних"
на їх думку лікарів. Тепер вони їх отримали...
І керівник центру розсіяного склерозу у Києві і професор Негрич підтвердили що потрібен догляд і визнали призначення калуських лікарів абсолютно адекватним.
Жодне лікування на даному етапі не може бути результативним.
Нажаль..
Батько доглядає як може, він, справді, дуже піклується про дочку і дуже сильно сподівався, що щось можна змінити, але він не медик, а догляд мусить бути професійний
Я не розмовляла ще з Іваном Миколайовичем (батьком), але сподіваюсь цього разу думка була досить компетентна.
Олено, мені приємно що Ви дякуєте, але ці два останніх місяці, калуські лікарі зробили усе можливе у цій ситуації для того, щоб допомогти, і оскільки сім'я мала право проконсультуватись з іншими дікарями, місцеві лікарі не мали права їм відмовити...
Тепер щодо листів до Амбундсмена. Мені, відверто кажучи, прикро, що Ви це робите.
Бо два авторитетних лікаря підтвердили адекватність їх призначень. Перевірки, крім неприємних вражень нічого не дадуть...
Вони не поевернуть хдоров'я Галині, яке вона втратила не через їх помилки, а через те що ця хвороба не виліковна на жаль
У цій ситуації і ще раз хочу підкреслити саме з цією хворобою вони не вині...
Єдине що їй зараз потрібно - це догляд!!
Я сподіваюсь що гроші, які Ви зібрали за останні місяці, їм дуже допоможуть у цьому.
Крім того стає зрозумілим, як громаді діяти далі.
Підтверджено, що розумним буде медичий патронаж Червоного Хреста, у нає крім зібраних сім'єю грошей є зібрані кошти на ліки, що призначені..Таким чином, потрібно виконувати призначення лікарів і забезпечити нормальний догляд за Галиною ( професійний).
Дуже дякую