Ну нарешті!
Цей факт багато про що говорить!
1. Все-таки, я був правий, коли говорив, що також винуватий
Романе, Ви були не праві.
2. Такий вид політичної реклами, та й будь-якої реклами – це неподобство і заслуговує на осуд. Про це я і говорив від початку теми – винні не чиновники і не двірники, винні ті, хто смітить. І не важливо, чи це Очкур чи Романишин!
3. Я не буду виправдовуватись, яким чином така „наліпка” виявилась на дверях ліфта. Це буде негарно і присутнім не цікаво. Я й так знаю і добре пам’ятаю, ЯК це було. Проте, хочу нагадати події тих часів – штаби НУ, РУХу і БЮТ домовилися вийти на суботник напередодні виборів (коли агітація вже заборонена) і прибрати місто.
Що і було зроблено. Звичайно, прибрали не всюди, по причині того, що не володіли повною інформацією про географію „засмічених” об’єктів. Зняли всюди, де знайшли. Щоправда,
ще кілька тижнів після того знімали
Особливо важко було відклеювати з бусів
4. Інформація такого роду - про наклеювання в під’їздах, стінах і т.д. надходила постійно, ми старалися оперативно реагувати на таке. Адже наліпки ці були призначені для поклейки на тумбах і інфощитах! Хто ж з кандидатів собі ворог, щоб викликати обурення жителів! Це – темна сторона політичної боротьби і технологій
WestUa про це добре знає
А одного разу довелося відшкодовувати матеріальну шкоду власникам вхідних „дермантинових” дверей. І таке було.
5. Але ми
завжди – і я особисто – за ці неподобства
вибачався і ліквідовував!
6. Я серйозно втішений, що мої зусилля щодо підвищення свідомості громадян міста не проходять марно. Ось і ще одна мешканка не пройшла повз порушення і знайшла спосіб повідомити винного. Шкода, що для цього знадобилося майже 5 років, та все ж!
7. Я готовий як і тоді, 5 років назад,
особисто ліквідувати це неподобство! А пильній громадянці від мене – заохочувальний приз у вигляді пляшки шампанського! Так тримати!
Насправді, це ще один доказ, що винні не ті, хто має прибирати, а ми самі. І я теж.
Відповідь від: 04 Грудня 2009, 15:07:41
А я гадою собі, що Ви мали на увазі, коли писали - "МИ СМІТИМО". тепер зрозуміло.
Саме це, так.