Самокритика:
а я про що, Вам не відомо, що таке самокритика. А когось хочете навчити.
Вам двійка.
Відповідь від: 02 Грудня 2009, 16:06:44
Людина задала питання - коли приберуть наше місто! Я відповів - тоді, коли ми самі станемо його любити і не смітити в ньому!
це вже навіть не смішно. Ви самі цитуєте одно, відповідаєте на інше.
І знову ж. Хто такі МИ? Ви? Ви не любите місто? смітите в ньому? Якщо так, то нема що інших вчити, а якщо ні, то для чого вживаєте МИ? не узагальнюйте, тут Ваша велика помилка.
Пишіть зразу ВИ, а не завивайте у папірці. Повірте, то негарно виглядає.
Не можуть усі бути багаті, усі жити у чистоті. Завжди є і були багаті і бідні, хворі і здорові. Ну народився чоловік свинею чи не виховали його батьки. Будете перевиховувати? Я не буду. Бо мене на усіх не стане. Я маю своїх дітей і моя задача - вивести їх "у люди". Те, що Ви пишете - донкіхотство. Ваші ідеї утопічні.
Ніде у світі не живуть УСІ в чистоті порядку та багатстві. Є країни багатші, що живуть за рахунок бідніших, таких, як ми. Але і у них є бідні райони, де брудно. Не беріть від НАС УСІХ, як якусь статичну одиницю, за нас усіх не можна розписуватись.
Хочете жити чисто - живіть. Не хочете жити чисто - не живіть, але не заважайте іншим жити чисто. Заважаєте - будь-ласка несіть відповідальність. Але мають бути
державні механізми. Я так здогадуюсь, що ви не знаєте функцій держави? Раз закликаєте іти і робити розборки із злочинцями. Біда в тому, що чиновницький апарат не розуміє своїх прямих обов'язків.
Ви задурююте людям голову, щоб кидались на вуйка що не там плюнув, а не на чиновника, що не виконує за своїх обов'язків. По великому рахунку вуйко вам нічого не винен, а чиновник отримує зарплатню із нашої кишені.
І враxyйте ще таке, там де не смітять НЕ ЗАВЖДИ чисто, а там де прибирають чисто ЗАВЖДИ.