Очкур наразі не винен, але судячи з логіки не збирається нічого міняти.
Чому це не збираюся? Наразі я пробую змінити хоча б Вас, Романе.
цікаво, що першим ділом пан Ігор взявся шукати віртуальних винуватців. ніякої конкретики, одна демагогія.
Роман, це Ви демагог! Адже це у Вас вічно винен "хтось": влада оптом і поіменно, Очкур, депутати, міліція з двірниками, "Екосервіс" з ЖЕКами, бикуваті підприємці і бомжуваті пияки...
Я "винуватців" не шукаю. Я їх і так знаю - це ми разом з вами всі! Ті, хто смітить. І, особливо, ті, хто встидливо відвертається, коли бачить купку г**на, залишену сусідом, бурмочучи під ніс прокляття на голову влади...
Зверніть увагу, як тут питання звучать - куди дзвонити?! Виходить, до цього часу - доки не підняли тему - ніхто й не задавався цим питанням??? Ми можемо знайти будь-кого в Калуші, навіть тема є відповідна на форумі. А телефон приймальні міськради чи "Екосервіса" - вже проблема?????
Вся біда - у нашій байдужості! Нашій з вами, усіх! І це стосується не лише сміття.
Відповідь від: 02 Грудня 2009, 09:41:08
Торік я також робив ремонт у квартирі. Звісно, без сміття не обійшлось. Оскільки ремонт був масштабним - я купив в "Епіцентрі" 50 п/п мішків. Перед початком робіт попередив ЖЕК, що буду виносити сміття і складати в дворі на узгодженому майданчику. Доречі, місце навмисно вибрали подалі від контейнерів. Ремонт йшов, мішки складалися. В мішки йшло те, що вже не може нікого зацікавити. Столярка та інше складалося окремо і на ранок цього ставало менше, люди розбирали собі. Цеглу я виносив і акуратно складав біля під'їзду - згодом розібрали люди. Все йшло нормально. Але через деякий сталася дивна річ - біля купи "моїх" мішків стала рости купа мішків з побутовими відходами! Одного вечора я сам мав "щастя" спостерігати з сусідкою (десь 50 років), яка полінилася пройти 30 метрів до контейнера і жбурнула туди пакет. Довелося мені її "повчити". І знаєте,
ЩО вона сказала? "А що тут такого -
ТАМ ВЖЕ Й ТАК НАКИДАНО!Я зрозумів, якщо терміново не вивезти мішки - отримаю полігон під будинком. Транспорт знайти було не проблема, ЖЕК поміг. Сам особисто вантажив мішки. Сам кидав шуфлею ті сусідські пакети. Під їх же недовольне бурмотіння - все їм можна, олігархам, звалище тут влаштували....
Ремонт закінчувався, але більше я сміття надвір не виносив. Складав в коридорі, вибачившись перед сусідами. А потім виніс одразу до трактора.
До чого ця історія? Просто так...