Це скоцтво (бо іншого слова не знаходжу) відбувається уже роками. Були періоди відносного затишшя, коли з сусідами трохи поліцію викликали, трохи самі робили зауваження, бо обнагліли вже були до того, що і зранку "поляну розкладали". А цього року як "з ланца зірвались", що не ніч, то гульки. І це далеко не мешканці прилеглих будинків. Таке враження, що сповзається "воно" зі всього міста. Десь з тиждень тому назад, прокинувшись серед ночі, поривалась викликати поліцію. Аж тут, яке щастя --- вже хтось це зробив до мене. Стоїть поліцейська машина. Підійшли поліцейські до сходів біля магазину, до столика (різні компанії були), щось там погутарили, розвернутись, сіли в машину і поїхали собі (мабуть з великим відчуттям виконаного обов'язку, ну-у-у приїхали ж на виклик). Результат виклику --- нульовий і "пішов" гульбан далі. А маленька дорога біля дитячого садка стала трасою міжнародного значення, бо п'яні чи ширнуті молодики демонструють своє "джигітство". Було б добре поставити камеру на той стовп (який так чудово освітлює колись тенісний столик і дитячу площадку) і демонструвати онлайн для любителів. Ще й можна платний канал зробити. Ось і дохід для міста. Розвага ще та. Правда з приміткою 18+ ( х-о-ч-а для теперішніх дітей...) Особливо коли 100 кг живої ваги "мадам", а може і більше, вилазить з ногами на той столик і ще й не одна (бо треба ж десь велику задницю притулити). І штани знімає недалечко, бо природня потреба виникла. І компанії з дітьми, в першій, другій годині ночі. А на ранок сміття на столі та біля смітника в рази більше чим на фото і "підтирачки" навколо будинку. Мабуть прийдеться десь в соціальній мережі окрему гілку відкрити і нічні фото або й відео виставляти в рубриці "Пізнай себе". Думаю буде користуватися шаленим успіхом. Смішно??? Та зранку, коли виходиш з під'їзду і бачиш "клозет європейського міста" це вже не тільки зіпсований настрій, а виникає стабільне бажання ЗАПИСАТИСЯ В ТЕРОРИСТИ і не тільки в мене.