"Він розповів: Один чоловік мав двох синів. І сказав молодший з них до батька: Батьку, дай належну мені частину майна. І той поділив між ними майно.А через кілька днів забравши все, молодший син подався до далекого краю і там змарнував своє майно, живучи розпусно. Як змарнував усе, настав великий голод у тому краї, і він став бідувати. Пішов він та й пристав до одного з жителів тієї землі; той послав його на свої поля пасти свиней. І бажав він втамувати свій голод жолудями, що їх їли свині, але ніхто йому не давав. Опам'ятавшись, він сказав: Скільки лишається хліба в наймитів мого батька, а я ж тут гину з голоду. Устану, піду до свого батька і скажу йому: Батьку, я прогрішився перед небом і перед тобою, і вже не гідний зватися твоїм сином; прийми ж мене як одного з твоїх наймитів. Вставши, пішов до свого батька. Коли він був ще далеко, батько побачив його і змилосердився; побігши, впав йому на шию і поцілував його. Син сказав йому:
Батьку, я прогрішився перед небом і перед тобою; я вже не гідний зватися сином твоїм. А батько сказав до своїх рабів: Негайно принесіть найкращий одяг і зодягніть його, дайте перстень йому на руку і взуття на ноги; приведіть теля відгодоване та заколіть; будемо їсти й веселитися,
бо цей мій син був мертвий -
і ожив, пропав був - і знайшовся.
(Лук.15:11-24)
В цій притчі розповідається про стосунки людей, як приклад "блудного сина" і Бога, як приклад "Батька".
Люди горді тому вони все життя тікають від Бога використовуючи те що Бог "батько" їм довірив і тільки тоді коли через своє непревильне відношення
Втрачають ВСЕ ...Тільки тоді залишається одна надія на Творця..Котрий не гордий і завжди в любий момент бажає прийти на допомогу!!!!
АЛЕ БОГ НІКОЛИ НЕ ВТРУТИТЬСЯ В ВАШЕ ЖИТТЯ ДО ТОГО ПОКИ ВИ.....ЙОГО ПРО ЦЕ НЕ ПОПРОСИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Бог поважає Вас, як особистість і ДАВ КОЖНОМУ З НАС ПРАВО ВИБИРАТИ САМОСТІЙНО З КИМ В ЦЬОМУ СВІТІ БУТИ НАМ І НІКОГО НІ ДО ЧОГО НЕ ПРИМУШУЄ
ДОБРО чи ЗЛО.......ТРЕТЬОГО НЕДАНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ДАЛІ ВИБІР ЗА ТОБОЮ[/b]