їхню версію "розкодування" записаних знань.
Хто як хоче, так і .... Для кожної мети існує своє розуміння.
Комусь треба керувати людьми і підкоряти їх своїй волі. Хтось бачить сенс життя в допомозі іншим. Хтось самостверджується та реалізується згідно своєї ситуації. Не так вже й багато проблем в людини в усі часи: насправді, лиш одна — вижити.
Методи різні: від простого вирішення поточних проблем до глобального плану захвату Всесвіту.
Шлях безкінечний і тому хибний. Он де о, навіть на форумі є достатньо людей, які вірять (вони кажуть, що знають, але насправді просто хтось їм сказав, та й вони запам'ятали) в свій великий, глибокий розум, що опирається на життєвий досвід.
Ти ж знаєш, ББА, що згідно того ж людського розуму, все в цьому житті відносно. І те, що колись було вершиною уявлень про світобудову тепер викладають у середній школі, як давні забобони. Про який великий та глибокий розум йдеться, коли вже через пів-століття можуть бути переглянуті навіть основи світогляду більшості цивілізацій? Куди йдемо? Де відповідь на всі питання? Невже не цікаво?
без логіки світу не існує .
приїхали
згідно наукових доповідей, світ існував задовго до того, як люди усвідомили логіку. І буде існувати після того, як логіка, як поняття зникне. Більше того: БЕЗЛІЧ речей не описуються логікою в тому розумінні, як розумієш її ти.
ви - віруючий в жидівського бога ? чи не так ? яким чином ми знаємо що ви дійсно віруючий , а не самозванець ? давно уже шукаю справжнього віруючого в жидівського бога .
1. Про віруючого — Не знаю. Це можна буде з'ясувати лиш за певних обставин.
2. Про самозванця — відповідь випливає з відповіді на перше запитання. Не мені вирішувати вірю, чи ні.
3. Про жидівського бога — Я не знаю, хто такий "жидівський бог". Я знаю, як знайти істину. Решта мене не хвилює.