я не хочу видатись настирним і злим , але чим старше дитина стає то вона тим більше стикається ЯК ЗІ ЗЛОМ ТАК І З ДОБРОМ . не можу зрозуміти , навіщо так однобоко думати
Однозначно. Хрести її чи не хрести, а якщо людина стане "стикатися зі злом" і впускати те зло у своє життя - то матиме по стану серця свого, не залежно від оберегів(до яких приписано бонсліппі хрещення). У тюрмах, наприклад, і серед наркоманів повно хрещених немовлятами
коли дитина народилась вона під захистом добра (Творця) та чим старше дитина стає тим більше стикається із злом. так хрещення є додатковим захистом як різні обереги.
М-дя.
Хрещення - це додатковий оберіг "на потім"- ще такої "версії" не чула. А що - прикольно
придумано.
ну вже просвітіть неуків.
Та це не секретна інформація - є у Біблії
. Але, якщо цікаво -
про хрещення у нас на форумі багато де говорилось. Наприклад, Юлія непогано пояснила(це не моя думка, тому битись об стінку головою, надіюсь не будете):
http://forum.kalush.info/index.php/topic,334.msg30693.html#msg30693Чи ось гарно пояснено з цитатами:
"ХРИЩЕННЯ - НЕ ТІЛЕСНОЇ НЕЧИСТОТИ ПОЗБУТТЯ, АЛЕ ОБІТНИЦЯ БОГОВІ доброго сумління, - спасає тепер і нас воскресенням Ісуса Христа.” (1 Петра. 3:21).
Те, ніби обряд хрищення є якимось таїнством і магічним захисним обрядом від диявола є вигадкою, що не має біблійних підстав. Формальний обряд ні від чого не рятує і не захищає.
Тому ап.Петро какзав, що не обмиття водою рятує, а саме ОБІТНИЦЯ БОГОВІ. Ось ми і підійшли до найголовнішого, що стоїть за формальним.
"Він нас спас не з діл праведності, що ми їх учинили були, а зі Своєї милості, через обмиття відродження і відновлення Духом Святим ".
-Для того, щоб охреститись\охриститись(не знаю все ж як правильніше), треба усвідомити і прийняти апостольське вчення,
слово :
"Ті, хто прийняв його слово, охристилися". Дії 2:41
-Для того, щоб охриститись, треба
увірувати:
"Хто увірує й охриститься , буде спасений, а хто не ввірує засуджений буде". Марка 16:16.
-Для того, щоб охриститись,треба
навчитись:
"Тож ідіть, і навчіть всі народи, христячи їх в Ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа, навчаючи їх зберігати все те, що Я вам заповів". Матв.28:19,20.
- Для того, щоб охриститись, треба ВІРУВАТИ З ПОВНОГО СЕРЦЯ (що є неможливим для немовляти):
"А Пилип відкрив уста свої, і, зачавши від цього Писання, благовістив про Ісуса йому. І, як шляхом вони їхали, прибули до якоїсь води. І озвався скопець: Ось вода. Що мені заважає христитись? А Пилип відказав: ЯКЩО ВІРУЄШ із повного серця свого, ТО МОЖНА ( можете далі продовжити думку самі ) . А той відповів і сказав: Я вірую, що Ісус Христос то Син Божий!І звелів, щоб повіз спинився. І обидва Пилип та скопець увійшли до води, і охристив він його". Дії 8:36-38
вся ваша фантазія впирається в християнське уявлення про Творця.
Не лише в християнське. Інакше, у мене не було б зайвих запитань і сумнівів. Мої уявлення йдуть з давніших часів ніж виникло християнство - з ведів, на основі яких виникли і розвинулись різні віровчення і релігії.
зарікався з вами сперечатись,
Сперечатись? Навіщо сперечатись і нав"язувати своє бачення? Просто висловлюйте свою думку, як тут роблять всі інші. Нічого страшного, у тому, що ваша\чи моя\чи когось іншого думка з чиєюсь не збігається. А сперечатись і справді - нічого не дає, особливо,якщо без фактів.
у вигляді путіна і януковіча на мене ( як людину віруючу ) не діє
гг. А на мене, на жаль Янукович діє і встановлені його владою закони. Ніякий оберіг не допомагає