у derevynka Посмішка загострення Крейзі
та не думаю . чим наприклад відрізняється камунізм від віри в жидівського бога - ТА НІЧИМ !!!
Ленін=вічно живий , всі дружно вірили !!! в камунізм , заради цієї віри убивали різали і спалювали брат брата , батька і всю рідню ( все як по біблії ) , всі вірили в наступлення камунізму ( рай ну просто рай ) , всюди були церкви-сінагогі-мечеті камунізму і камунізтичні паразити ( точно такі ж як попи мулли рабіни ) тринділи з ранку до вечора що камунізм лише для віруючих у нього . Саме цікавіше що під час моєї служби були два замполіта І У ДВОХ БУЛИ ПРІЗВИЩА ПОПОВ . Ну яке дивне чудо . Всі ті що ще до 17 року вірили в жидівського бога почали дружно вірити у камунізтичного бога ( прям як згідно евангелія про жидівську секту християнства ) .
Так що шановний Александр у мене не загострення - я просто ї... в р.. цих всіх підорів що заради якогось бреду сивої кобили задовбують народ .
Дух дышит, где хочет, и голос его слышишь, а не знаешь, откуда приходит и куда уходит: так бывает со всяким, рожденным от Духа.
Бог есть дух
коли чиясь дружина завагітніє ( а чоловік уже так з роки 2-3 на заробітках ) то це і називається "від святога духа" . у мусульман це ще прикольніше - типу якщо залетіла під час рамадану то це типу чоловік спав на другому поверсі а сперма розлетілась по кімнаті і жінка завагітніла 9 теж за допопмогою святага духа )
Кто любит отца или мать более, нежели Меня, "; и кто любит сына или дочь более, нежели Меня, не достоин Меня…
(Мф 10:37) Де тут про зречення? Мова йде про те, що прагнення Царства Небесного повинно бути вищим за всі інші прагнення.
Якщо Вам, шановний derevynka, не потрібно до Царства Небесного, то до Вас ніяких претензій не буде.
желізно . раніше ми дружно прагнули у камунізм - зверни увагу що " не достоин Меня… " для фанатів може означати просто і навіть дуже просто - убити чи відрізати голову
Релігія - це форма тобто обряд. Віра - це духовна практика.
угу . Релігія – явище дуже складне і має соціальний характер, тобто воно виникло в суспільстві цілком закономірно й існує разом з ним. Релігія є однією з найдревніших форм суспільної свідомості – однією з форм відображення світу, але відображення своєрідного.
Інші визначення терміну "релігія":
спосіб життя;[Джерело?]
система символів, моральних правил, обрядів та культових дійств, що надходить від загальних уявлень про порядок буття;[Джерело?]
Будь-яка релігія - більше або менше струнка система, що складається з трьох елеменів: уявлень, настроїв, дій
Віра чи релігія ???
Напрямки в основних віровченнях
[ред.] Напрямки в християнстві
Католицизм
Католицька церква
Римо-католицька церква
Східнокатоличні церкви
Старокатолицизм
Православ'я
Старообрядництво
Катакомбна церква
Копти
Нехалкідонські віросповідання
Монофізити
Несторіани
Вірменська Апостольська Церква
Протестантизм
Адвентисти Сьомого Дня
Англіканська церква
Баптизм
Кальвінізм
Пресвітеріанство
Квакери
Лютеранство
Меннонізм
Методизм
Учні Христа
П'ятидесятники
Харизмати
Молокани
Парахристиянські конфесії
Мормони (Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів)
Свідки Єгови
Дослідники Біблії
Віссаріоніти
[ред.] Напрямки в ісламі
Суніти
Шиїти
Салафіти
Суфіти
Хариджити
Ісмаїліти
[ред.] Напрямки в буддизмі
Тхеравада
Махаяна
Ваджраяна
[ред.] Напрямки в джайнізмі
Шветамбари
Дігамбари
[ред.] Напрямки в індуїзмі
Вайшнавізм
Шиваїзм
Шактизм
Смартизм
[ред.] Релігії Східної Азії
Конфуціанство
Синтоїзм
Даосизм
Као Дай
Бон
Дзогчен
[ред.] Релігії Євразії
Тенгріанство ( Аћ)
[ред.] Інші національні релігії та традиції
Растафаріанство
Язичництво
Шаманізм
Вуду
Магія
Марійська традиційна релігія
Неоязичництво
Рідновірство
Асатру
Вікка
Культ карго
[ред.] Історичні
Релігія Шумерів
Релігія Давнього Єгипту
Слов'янська міфологія
Давньогрецька міфологія
Давньоримська релігія
Релігія Майя
Міфологія ацтеків
Міфологія інків
[ред.] Синкретичні навчання
Сіхізм
Зороастризм
релігія Друзі
Караїмізм
Церква Об'єднання (муністи)
[ред.] Релігії, духовні і містичні вчення, які виникли у наш час
Оомото-ке (Японія)
Віра Бахаїзм (Іран)
Даоюань (Китай)
Као Дай (В'єтнам)
Нуль-буддизм (Південна Корея)
Болгарське Біле братство
Манді (Ірак)
Бабізм
Спіритизм
Неошаманізм
Неоязичництво
Бурханізм
Неоіндуізм
Вчення Ошо (Індія)
Вчення Дона Хуана
Саєнтологія
Раеліти
Культ карго
Ці релігії деякі вважають сестринськими релігіями епохи нью-ейдж.
Мое отношение к человеку проявляется не в том, чтобы унизить и дать почувствовать его ничтожество, а в том, чтобы поднять до своего уровня.
чудово сказано !!! я за - на всі 100% . правда спілкуючись з "віруючими" чи читаючи біблію побачив їхню зневагу до "невіруючих " і мозгойо.ку про переваги віри в якихось богів і тд . одним словом як кажуть не всіх дурних війна забрала - тому я і вважаю "віруючих" душевнохворими проте відношусь до них з повагою і вказую що хворобу можна перемогти з їхньою ж допомогою
Є таке свято церковне яке святкується на початку весни в березні коли вся природа починає пробуджуватися від сну
це свято ВІДНОСИТЬСЯ ДО ПОГАНСТВА В ПЕРШУ ЧЕРГУ ТОМУ ТВОЄ РІЗДВО БОГОРОДИЦІ Є ПОКЛОНІННЯ ПРИРОДІ ЯК ПОРОДІЛЛІ АБО ПРОСТІШЕ ЯК ВАГІНІ ЗГІДНО СТАРОГО СЛАВЯНСЬКОГО ЧИ КЕЛЬТСЬКОГО ЧИ ШАМАНСЬКОГО ЧИ ІНШОГО ОБРЯДУ ,
Цифра 144 тис. є умовною і означає повноту всіх вибраних християн особливо в останні часи.
згідно тебе вся біблія є умовна . сказано в біблії 144000 то якого хрена ти себе мудрішим біблії вважаєш ? чи може вона уже не свята для тебе книга ??
"Я є шлях і істина, і життя; ніхто не приходить до Отця як тільки через Мене"(Ін.14.6)
скажи це жидам - вони будуть довго з тебе сміятись
Християни українці також добре знали що таке іслам - море крові купа мяса, при чому української крові жінок, дітей і чоловіків.
християни поляки, українці , росіяни ,білоруси також дуже добре знали що таке християнство - починаючи з упиря князя володимира ( хрестив мечем і вогнем ) і закінчуючи добрими і милими християнами німецькими-нацистами , італійськими-фашистами і мадярськими-фашистами .
Ділення на чоловіків та жінок в духовному світі НЕ існує!
чудово . якого ж тоді бісу це ділення існує в церкві-синагогі-мечеті ? та й чому це в біблії адам породив якова яков породив неона неон породив онана - вони що педікі ???
Буде мати значення тільки віра в Христа.
нещасті муслими і всі решту 6 мільярдів людей на землі
Таким образом, единобожие является первоосновой каждого человека."
китайці будуть зачаровані . а також християни мусульмани і іудеї що вірять в чорта шайтана привидів інопланетян доллари чи комунізм
Нет предела совершенству.
зараз набіжуть і докажуть що бог і є совершенство і просто прокляті камуняки вигнали його з неба коли полетіли в космос .