Той, хто розуміє, що таке ЧСВ, вже не так наполегливо намагається відстоювати в диспуті свою думку, хоча і хибну. У Ніколая Фомєнко є такий жарт-афоризм: "Нє могу стоять на свойом - больно"
Якщо мене переконають, що я в чомусь "заблуждаюсь" - погоджусь і визнаю. Бо люди, які не міняються - вже "мертві". Життя - це рух.
ображають Творця
Сподіваюсь, що ви не мали на увазі мене, я лише виводив на чисту воду віру в культи, віру в догми, "демократичні цінності", патріотизм і таке подібне. А про те, що світ не виник випадково, після вибуху - тут я на вашому боці, "
але на холєру вуно міні треба" в це вірити? Я бачу скрізь, який чудовий Світ, і що таке чудо само з хаосу не утворюється, і мені навіть не потрібно для цього телескопів, мікроскопів, чи постійного заглядання в якісь сумнівні Писання.
Моя критика релігійних канонів не означає, що там усе геть непотрібне. Там дійсно можна віднайти зерна істини, але і полови перелопатити прийдеться багато. Десь читав, що із 100 чоловік, які намагались досконально вивчити Біблію, у 18-ти (якщо я не помиляюсь), "зриває кришу". І вони стають, як у народі кажуть: "Ні до людей, ні до Бога". Тому здоровий глузд має бути в любих питаннях: віри, духовності і буденності.