У мене різні погляди з newroman на церкву,обряди,традиції,але я не ототожнюю це з Богом.Мені також не здаються переконливими аргументи людей які стверджують що всесвіт виник внаслідок якогось там вибуху і т.д. Тому я все ж більше на стороні newroman,і на відміну від yurko ,не бачу великого смислу в продовженні дискусії,люди пишуть дорослі і я так розумію такі які визначились в цьому питанні.Тут справді пишуть образливі речі для віруючих людей і ображають Творця.Тому кожному своє,кожен має сам зробити свій вибір,учасники дискусії навряд чи змінять свої погляди,і фактично вже починають ігнорувати один одного. p.s. ще на останок пропоную подивитись відео
http://www.youtube.com/watch?v=LiCv3XYdXsU напевно багато хто скаже що це несерйозно,але так само несерйозно говорити про теорію великого вибуху і інші різні теорії,на які ДО речі також немалі кошти виділяються.Я особисто бачу Творця в тому що він створив і це геніально і неперевершено.Я навіть думаю що в принципі тема могла би називатися ''про релігії"