Камасутра стверджує, що якщо залізти на шию і звісити ніжки, то дуже зручно стає єб::: мізки
Натрапила бігаючи по групам соцмережі на групу "Відьми" і вичитала у ній багато цікавих думок
. Ось наприклад:
- найкраще бадьорить гаряча кава в постіль. Вилила і швидко тікай!
- не так страшний чоловік з відрядження, як жінка з корпоративу.
- найкраща коханка - п"яна жінка
- все буде добре! Бо погано мене не влаштовує...
- повітря, сонце, пофігізм скріплює наш організм
- любі дами! Якщо спідниця вам стала тісною, то киньте цю паршиву юбку, раз вона не може вмістити стільки краси
- твою логіку потрібно відправити на фронт
- чому?
- бо вона убиває
- знайшла в інтернеті параметри ідеальної фігури. Виміряла себе...і знайшла у них декілька помилок.
- я дуже скромна дівчина. То темперамент, гад жжот
-коли жінка хоче секса, вона просить розстібнути їй блискавку на платті. а у чоловіків такий прикол із ширінкою не прокатує
- порядній дівчині крім як заміж і вийти-то нікуди...
- посварилась з чоловіком. Сиджу на кухні. Бачити його не можу. Заходить чоловік, кладе на стіл 3 бутилки шампанського зі словами: "будемо пити доти, поки не сподобаємось один одному"
- після перегляду фільму "меліфісента" стає ясно, що відьмою жінка стає, коли чоловік обламує їй крила.
- я пішла туди, де є те, що зробить мене щасливою. Там є людина, яка дасть мені все те, що я попрошу...Я пішла в магазин.
- почула таку поговірку: "хто чого боїться, те з ним і трапляється". Тепер сиджу і боюсь розбагатіти і похудіти.
- парадокс: чим більше від жінки віє холодом. тим більше кип"ятяться чоловіки.
-головне в дієті - це сон. Вчасно не заснула - ВСЕ! - переїлась.
- накінець я зрозуміла яку сумочку хочу! Інкасаторську.
- я щаслива по замовчуванню. Будь-ласка, не лізьте в налаштування.
- побачила у подружки статус "мінус 18см". Схудла? Підстриглась? Чи від неї чоловік пішов?
- я не ревнива, я - жадна. Якщо моє - то моє. А якщо ще чиєсь - то мені не потрібно.
- жінка завжди буде літати. А от на мітлі чи на крилах - залежить від чоловіка
- скоро зима...Пташечки полетять на південь, зайчики поміняють шубку. Треба уточнити у коханого - я пташечка чи зайчик.
- жінки не повніють, вони розширюють чоловікам територію любові.
- люблю телепатію. Бувало глянеш на людину і вона уже знає. куди їй телепати.
-краще по-хорошому скажи, а то я сама додумаю - гірше буде.
-йди їж кашу
- ти ж суп варила
- мало чого я там варила...
- як час летить. Не встигаю до віку звикнути)
- крикнула з балкону: "мудак!ненавиджу тебе". Дивно, але обернулися ВСІ чоловіки.
- шопінг без грошей називається зирінг