Презентація "Microsoft".
Виходить Білл Гейтс:
- Це наша найновіша розробка - "Windows", що повністю керується голосовими командами...
Із залу вигук:
- Format c:\, Enter, Yes
Один мужик отримав премію і вирішив купити новий оптичний приціл для своєї гвинтівки. Він зайшов у збройовий магазин і попросив продавця показати, що у нього є. Продавець виймає оптичний приціл і каже:
- Ця модель настільки хороша, що ви можете побачити мій будинок на самій вершині о-он того пагорба. Мужик дивиться через приціл і починає сміятися.
- Що смішного? - Запитує продавець.
- Я бачу голого чоловіка і голу жінку, що бігають по будинку - відповідає мужик. Продавець вихоплює приціл у мужика і дивиться на будинок. Потім він дає йому дві кулі і каже:
- Я віддам тобі цей приціл безкоштовно, якщо ти візьмеш ці кулі. Прострели моїй дружині голову, а цьому негідникові відстрелиш член! Мужик ще раз вдивляється в приціл і відповідає:
- Хм-м, а знаєш, мабуть я зможу це зробити одним пострілом.
Що треба зробити жінці перед побаченням:
1.Вимити і укласти волосся.
2.Вищипнути брови.
3.Прийняти душ.
4.Нанести макіяж.
5.Поголити ноги і усе інше.
6.Зробити манікюр.
7.Продумати наряд, включаючи білизну.
8.Підібрати біжутерію.
9.Настроїтися!
А ви пишете: "Буду через півгодини, збирайся"!
Очманіли, чи що???
Як кажуть у нас на селі: "Хто рано встає, тому слабко дали".
Дружина просила подарувати їй кошеня.Я знайшов такого гарного, біленького, а вона передумала і не хоче його. Що мені тепер робити з твариною?
- Поверни тварину батькам ... а кошеня залиш!
Призовникові ставлять питання:
- Ви добре стріляєте?
- Сигарети - відмінно, з автомата - гірше
ВІН прокидається, заходить на кухню. На кухні ВОНА стоїть перед плитою, на якій стоїть каструлька з яйцями.
Він:
- Що в нас на сніданок?
Вона:
- Коханий, ВІЗЬМИ мене прямо тут і зараз! Негайно!
Він, сторопівши від приємної несподіванки, із задоволенням кориться і "оволодіває" нею просто на кухонному столі ... Потім, важко дихаючи, запитує:
- А чого це ти раптом?
Вона:
- Так ось, таймер для варіння яєць зламався ... треба було дві хвилини засікти ...
- Дорогенька, у нас є що поїсти?
- Там пончики візьми.
- Тампончики сама жери!
Якщо у дівчини іскринки в очах, значить таргани в її голові щось святкують.
Жінка заходить в сексшоп і починає вибирати вібратори:
- Мені ось цей синій, ось цей червоний і ось цей чорний.
Продавець:
- Ось вам синій, ось вам чорний, а вогнегасник не продається
- Дівчина, а що ви така вся в білому?
- Здаюся.
хлопчик, якого навчили перевіряти вік дерева за зрізом , вирішив дізнатись скільки років дідусю...так швидко дідусь ще не бігав
Пpиходить мужик в магазин і тихо запитує:
- Мені пачкy пpезеpвативів, будь-ласка. Всі оглядуютьсяі пpистально дивляться на нього.
- Так! Так! Комп'ютеp пpодав!