Хотілось би все таки більше дізнатись про зміст слів - "нового покоління" (це молодого чи іншого, свіжого, нового бачення розвитку країни)
ну перш за все нового не значить молодого)
просто так склалось що нове в основному знаходиться в молодому, мабуть тому що не пройшло партшколу)
я тут почав розписувати все це наприкладах, та воно якось не так пояснюється)
скажу на контрприкладі. приходить в державну установу новий працівник. засучує рукава, починає працювати, старається зробити більше, генерує нові ідеї, йому справді цікаво працювати і він отримує від цього задоволення. та помічає що старші колеги на нього починають дивитись косо, потім і відверто кажуть щоб не поспішав, всієї роботи все одно не виконає, зарплату йому все одно не підвищать, тут діють зовсім інші "правила" ніж він собі думав.
так ось нове покоління - це цей новий працівник, старе покоління, совки - це старші колеги.
не сприймайте буквально, це ніби притча )
стосовно політиків нове покоління це ті, хто
не діють за схемою1) заробляти на відкатах
2) заробляти на проданих потрібних рішеннях
3) заробляти на проданих посадах
4) підтримувати свій рейтинг через контроль над масмедіа
5) після мене хоть потоп. буду робити щось що дасть мені зараз бали в очах електорату, а на довгоперспективні речі тратити часу не буду - бали за них все одно запишуть комусь іншому
6) з суддями, мвд буду підтримувати хороші, дружні стосунки - в випадку чогось вони мені допоможуть.
приблизно так)
Відповідь від: 21 Вересня 2010, 12:06:45
я не сумніваюсь, що насалик дуже розумна людина, і міг би бути таким мером нового покоління..
та як мінімум не в Калуші. чому не в Калуші? ну я суджу по собі - для мене нонсенс їхати в якесь інше місто, хай в десять раз краще за калуш і самовіддано працювати на його розвиток, хтось може сказати що він так би зміг? кинути рідне місто щоб розвивати інше?)