Також, в першу чергу хотіла Вас ривітати зі вступом
, маю на увазі не тільки сина, але й батьків також, бо уявляю скільки було переживань
Щодо вибору іноземної освіти то абсолютно Вас підтримую.
По-перше, син буде у іншому середовищі, і зможе так би мовити зі сторони подивитись на Україну і на її проблеми, що дуже важливо
По друге його світогляд буде формуватись поза системою,яку ми хочемо змінити - то в будь-якому випадку стане в нагоді і в разі якщо він повернеться, то є надія, що зможе щось цій країні запропонувати, і навіть тоді коли обере собі інший шлях.
Щодо роботи то вважаю, що є як свої плюси так і мінуси, але це стосується роботи на Україні і навіть в цьому випадку плюсів більше.
Плюси такі, що наприклад у світову четвірку аудиторських компаній краще влаштуватись з іноземною освітою ( а це поки найкраща зарплатня для людей з економічною освітою, як на мене, плюс система бонусів і визначений кар'єрний ріст, не говорячи вже про соцзабезпечення і різні подібні корпоративні блага
).
Мінуси можуть бути лише у визнанні диплому при вступі у державні органи...
Я зараз, розглядаю варіант, через роки 3 відправляти малу на канікулярні програми з вивчення мов у різні країни, а потім визначимось...
Але усі ці питання працевлаштування, в будь-якому випадку не мають жодного значення, все ще зміниться і не буде мати значення на той момент коли він закінчить, або навпаки буде мати значення, але точно на його користь,
бо найголовніше це те що він буде мати зовсім інший досвід, і я ніколи не розуміла, чому наприклад такі "небожителі" як той самий Ющенко чи... не важливо ( вибачте за перехід на особистості
), маючи такі можливості, обмежували своїх дітей українською освітою...
І не бачу сенсу в тому щоб закінчувати школу яка дає диплом двох освітніх систем - наприклад британський та український, а потім вступити до українського ВУЗу, хоча не виключено що саме для того, щоб був вибір, але.... ?????