Дана тема є зведеною.
Пропоную саме через цю тему розшукувати конкретних людей.
Якщо хтось хоче віднайти знайому людину, то варто починати з пошуку даних про неї на сайті Вся Украина - жители. Правда та база даних всіх жителів України застаріла десь на десяток років, але вже хоч якась початкова інформація. Детальніше про інтернет ресурс Вся Украина - жители див. у темі Хочете знайти свої дані, дані своіх знайомих і не тільки?
Також варто пошукати дані про розшукувану людину на таких сайтах як odnoklassniki.ua та vkontakte.ru
Звернувшись в цю тему вже з певним багажем інформації, наша форумська громада зможе оперативніше допомогти у пошуку рідних, близьких і знайомих. І відпаде потреба у зайвих уточнюючих запитаннях.З повагою, модератор
Коротка історія: її звати Іра. В 1987р., а може ще і в 1988р. вона була в дитячому санаторії "Зелений гай" Коломийський р-н, с. Коршів. На той час в неї була проблема з ножками. Їй було приблизно рочків 5. Дитячий будинок знаходиться в Франківську, на скільки пригадую, десь на виїзді до Богородчан. Але можу помилятись.
Ірочку я знайшла була, коли їй було десь років 12-13. Я до неї приїздила, але на той час дит. будинолк виїхав на канікули і я залишила тільки передачку, так її і не зустрівши. Але всі її координати були загублені. Переїзди, втрата близьких, проблеми.
Буду вдячна, якщо хтось допоможе в цьому.